Trampoline Advies

Heeft u moeite met kiezen tussen alle trampolines? Wij hebben hier een trampoline keuzewijzer opgesteld, die u in een aantal stappen zal helpen de keuze makkelijker te maken. Mocht u na het lezen van onderstaande informatie nog meer vragen hebben, neem dan contact met ons op via 070-3274501, stuur een email naar speelgoed@dewilskracht.nl of kom langs in onze winkel.

Keuze 1: Standaard trampoline of ingraaf trampoline?

De eerste keuze die je zult moeten maken is of je de trampoline wilt ingraven of niet. Tegenwoordig bestaan er namelijk trampolines speciaal ontworpen om in te graven. Door het ingraven van de trampoline reduceer je de valhoogte en wordt de trampoline dus veiliger. Verder staat het natuurlijk ook veel mooier in uw tuin door de trampoline in te graven. Echter ingraven van een trampoline kost wat meer werk om de trampoline te installeren dan een standaard trampoline. Maak voor jezelf de keuze of je de trampoline wilt ingraven of niet. BERG en AVYNA zijn twee merken die verscheidene ingraaftrampolines aanbieden.

Keuze 2: Vorm van de trampoline

Trampolines zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals ronde trampolines, rechthoekige trampolines en ovale trampolines. De meest voorkomende vorm is nog steeds de ronde trampoline, echter de laatste jaren komen er ook steeds meer rechthoekige en ovale trampolines bij. Grofweg zijn rechthoekige en ovale trampoliens ietsje duurder dan ronde trampolines, omdat door de vorm er meer versteviging nodig is in het frame. Een rechthoekige of ovale trampoline past echter in sommige gevallen beter in de tuin. In sommige tuinen kun je net een iets grotere trampolines kwijt als je voor een ovale of rechthoekige vorm kiest dan een ronde vorm. 

Keuze 3: Kwaliteit van de trampoline

Er zit behoorlijk wat kwaliteitsverschil tussen de verschillende merken en typen trampolines. Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we een afgewogen assortiment samengesteld, zodat we in ieder prijs en kwaliteitsniveau een trampoline kunnen aanbieden. Standaard op voorraad in onze winkel hebben wij trampolines van BERG, AVYNA en Game on Sport. Ieder van deze trampolinemerken heeft verschillende types met een verschillende prijs en kwaliteit. De kwaliteit van een trampoline beoordelen wij altijd op drie aspecten, namelijk: de veren, het randkussen en het frame. Hieronder vindt je een vergelijking die wij hebben gemaakt tussen de verschillende typen en merken trampolines die wij standaard voeren. 

Naast verschillen in de trampoline zelf, zit er ook nog verschil in de kwaliteit van het safety net tussen de verschillende merken en typen. BERG heeft drie typen veiligheidsnetten, namelijk Comfort, Deluxe en T-series. Het Comfort en Deluxe veiligheidsnet passen op de BERG Favorit en BERG Champion trampolines, terwijl het T-series safety net alleen geschikt is voor de BERG Elite+. Game on Sport en AVYNA daarentegen hebben maar één veiligheisnet voor hun verschillende type trampolines. Ook voor de veiligheidsnetten hebben wij een vergelijking gemaakt.

Maak je keuze:

Hieronder staat een tabel die je kunt gebruiken om bij het merk en type uit te komen die het beste bij jou wensen past. Begin bij start, kies dan of je een ingraaf of standaard trampoline wilt. Kies vervolgens de vorm en de kwaliteit, je komt dan uiteindelijk bij 1 of meerdere typen van een merk uit. 

 

Klik op een van onderstaande links om de trampoline te bekijken:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Speelgoedwinkel