Kunstbloemen & droogbloemen

Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met droogbloemen, foambloemen, zijdebloemen en kunstplanten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u naar kunstbloemen geen omkijken en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van kunstbloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk. Complimenten van gasten gegarandeerd! In ons tuincentrum in Den Haag vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, ziet u het verschil?

Uw eigen bloemist

Zijn uw vingers aan de lichtgroene kant? Geen probleem! Met een boeket kunstbloemen gaat het meer om uw creativiteit dan om verzorgingskills. Laat uw creatieve kriebels de vrije loop! Omdat we een gevarieerde collectie foambloemen, zijdebloemen en nepplanten in ons tuincentrum hebben, is het maken van een levendig boeket naar eigen inzicht een groot voordeel. Match de bloemen bij de kleur van het interieur of ga mee met de seizoenen. Zo kunt u elke paar maanden een nieuwe toevoeging doen: werk in de herfst bijvoorbeeld met oranje, rond de kerst met rood en in het voorjaar met allerlei bonte kleuren.

Voordelen van kunstbloemen

  • Waarom uzelf tot een vaas beperken? Hang de bloemen desnoods aan het plafond! U hoeft namelijk geen rekening te houden met water.
  • Niet elke bloem is op elk moment van het jaar te krijgen. Met kunstbloemen heeft u wel altijd uw favoriete bloemen in huis!
  • Van het schuin afsnijden tot aan het verversen van water: met kunstbloemen hoef je daar geen moment over na te denken.
  • Druk gezinsleven of pittige baan? Hoe fijn is het dat zonder moeite uw bloemen er altijd op hun mooist uitzien?

Kunstbloemen kopen | GroenRijk de Wilskracht

Droogbloemen

Dé trend van het moment: droogbloemen! U kunt haast geen interieurblad openslaan of Instagram-post voorbij scrollen zonder een prachtig droogbloemenboeket voorbij te zien komen. Net als bij kunstbloemen heeft u eigenlijk geen omkijken naar uw boeket. Daarnaast passen droogbloemen in ieder interieur, of u nu één grote eyecatcher wilt creëren of in allerlei kleine vaasjes een bloempje wilt zetten. Gaat u voor natuurlijke tinten of een kleurrijk geheel? Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we verschillende soorten bosjes droogbloemen die u naar hartenlust kunt combineren. Ook hebben we leuke arrangementen met droogbloemen voor u samengesteld, bijvoorbeeld een hippe stolp of een set goedgevulde vaasjes. Superleuk om te geven én om te krijgen! Heeft u graag advies? Onze medewerkers staan voor u klaar!

Droogbloemen kopen | GroenRijk de Wilskracht

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires