Kerst

Opzoek naar kerstartikelen voor binnen en/of buiten? In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum in Den Haag om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Benieuwd geworden naar onze kerstshow? Kom dan vanaf november langs bij GroenRijk De Wilskracht

Het aanbod kerstartikelen in ons tuincentrum te Den Haag

Wij hebben diverse sfeerkamers met kerstartikelen voor u klaar staan. Ieder jaar doet ons team zijn uiterste best om een sfeervolle kerstshow neer te zetten en ook dit jaar is dat zeker weer gelukt! U kunt in onze kerstshow terecht voor onder andere:

  • Kerstversiering: kerststukjes, kerstkransen, kerstballen, guirlandes, kerststerren en diverse kerstfiguren
  • Kerstcadeaus: denk aan warme plaids, mooie houten snijplanken, sier vazen, dierprintvachtjes, sier ladders en veel meer andere sfeervolle accessoire cadeaus

Ieder jaar spelen wij zeker in op de kersttrends. Lees snel verder en kom meer te weten over de trends van dit jaar.

Kerstshow in Den Haag bij GroenRijk De Wilskracht

De kersttrends van 2019

Het is weer volop kerst in ons tuincentrum. Dit jaar is het thema geïnspireerd op het buiten leven, denk aan veel hout dennenappels, mossen, dieren en meer! Kaarsen zorgen voor gezellig licht, dierenprintvachtjes en wollige plaids voor warmte. Welke andere kersttrends zien we dit jaar in ons tuincentrum?

  • Red Velvet - Een vrij uitbundige kersttrend dit jaar is Red Velvet. Bij dit thema zien we veel opvallende kleuren, zoals rood en paars in combinatie met fluweel.
  • Embrace Nature - Bij dit thema zien we vooral de kleur groen, een botanisch thema dus. De kleur groen kan goed worden gecombineerd met geel en beige.
  • Christmas Rituals - Houdt u meer van een wat stoerdere stijl? Bekijk dan eens deze kersttrend met de kleuren zwart, blauw en beige. Bij dit thema zien we veel stoere, industriële details.
  • Ice adventure - Dit is de winterse stijl. Als u aan de winter denkt, horen de kleuren blauw, wit, sneeuw en ijs bij. Voor de winterse touch van sneeuw en ijs, pinguin, en ijsberen maakt dit een winterse thema.

Kerstshow in Den Haag bij GroenRijk De Wilskracht

Ontdek onze kerstartikelen en bezoek onze kerstshow in Den Haag

Vanaf de eerste week van november is onze kerstshow helemaal klaar en bent u bij ons van harte welkom voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Naast ons ruime assortiment kerstartikelen vindt u bij ons ook tuinplanten en kamerplanten. Maak er een compleet dagje uit van, want u kunt bij ons ook genieten van een heerlijk kopje koffie of een lunch in ons Tuincafé. Bekijk onze openingstijden en kom langs in ons tuincentrum te Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven!