Kerst

Opzoek naar kerstartikelen in Den Haag voor binnen en of buiten? In de aanloop voor Kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. U zult zeker inspiratie op kunnen doen!

Het aanbod kerstartikelen in ons tuincentrum te Den Haag

Wij hebben diverse sfeerkamers met kerstartikelen voor u klaar staan. Ons team heeft er ook dit jaar weer een prachtige kerstshow van gemaakt! U kunt in onze kerstshow terecht voor onder andere:

  • Een echte kerstboom
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten o.a. van het merk Lumineo
  • Kerstversiering: kerststukjes, kerstkransen, kerstballen, guirlandes, kerststerren en diverse kerstfiguren
  • Kerstcadeaus: denk aan warme plaids, mooie houten snijplanken, sier vazen, schapenvachtjes, sier ladders en veel meer andere sfeervolle accessoire cadeaus!

De kersttrends van 2018!

Het is weer volop Kerst in ons tuincentrum. Dit jaar is het thema geinspireerd op het buiten leven, denk aan veel hout dennenappels, mossen, dieren en meer! Kaarsen zorgen voor gezellig licht, schapenvachtjes en wollige plaids voor warmte. De themakleuren zijn bruin, spargroen, rood, goud, zilver en paars. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van 2018 creëert u een landelijke look in huis.

Ontdek onze kerstversiering, bezoek onze kerstshow in Den Haag

Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Den Haag om alvast de kerstsfeer te proeven!