Kunstkerstbomen

Wilt u ieder jaar niet teveel geld uitgeven aan een echte kerstboom? Of zit u niet te wachten op uitgevallen dennennaalden? Dan is een kunstkerstboom de ideale oplossing voor u! In ons tuincentrum GroenRijk De Wilskracht in Den Haag is een ruim assortiment aan kunstkerstbomen. Kunstkerstbomen zijn er tegenwoordig in allerlei kleuren, hoogtes en breedtes. Kom eens een kijkje nemen bij ons en laat u verrassen!

Wat zijn de voordelen van een kunstkerstboom?

Van een kunstkerstboom kunt u jarenlang veel plezier hebben. Na de feestdagen kunt u de kunstboom gemakkelijk weer opruimen. Een kunstboom is misschien wat duurder bij het aanschaffen, maar op langer termijn is een kunstboom zeker goedkoper. Kunstkerstbomen hebben gewoonweg verschillende voordelen. Enkele voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen standaard brandvertraagd behandeld.
  • Een kunstkerstboom lijkt echt. Ze zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.
  • We kunnen wel stellen dat een kunstkerstboom vrijwel onderhoudsvrij is.
  • De kunstkerstboom heeft weinig tot geen naalduitval.
  • Kunstkerstbomen zijn vaak gemakkelijk in model te brengen.

Wilt u toch nog meer informatie weten over kunstkerstbomen en woont u in de buurt van Den Haag? Kom dan eens langs bij GroenRijk De Wilskracht of neem contact met ons op.

GroenRijk De Wilskracht | Kunstkerstbomen | Den Haag

Kunstkerstbomen: in allerlei soorten en maten

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig helemaal de trend. Dit komt gewoonweg omdat ze net echt lijken. Kunstkerstbomen worden van een bepaald soort materiaal gemaakt, wat ervoor zorgt dat het net lijkt of er een echte kerstboom in huis staat. Daarnaast zorgen de uitstraling en de vorm ook ervoor dat het net een echte kerstboom lijkt. Kunstkerstbomen kunnen uit de volgende materialen gemaakt zijn:

  • PVC - PVC bestaat uit Poly, Vinyl en Chloride en dit alles zorgt voor een zeer natuurlijke look van de kunstkerstboom.
  • PE - Kunstbomen gemaakt van PE zijn in een mal gegoten waardoor er een zeer goede kopie ontstaat van de echte kerstboom. Niet van echt te onderscheiden dus!
  • PP - Kunstkerstbomen gemaakt van PP worden ook wel borstelnaalden genoemd. Dat komt omdat de naalden zeer dun zijn en hierdoor een natuurlijk uiterlijk krijgen.

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Zo zijn er natuurlijk de welbekende groene kunstkerstbomen, maar wat dacht u van witte kunstkerstbomen of bijvoorbeeld van plafond kunstkerstbomen. U kunt het zo gek of zo groot niet bedenken of tuincentrum GroenRijk De Wilskracht heeft het in het assortiment.

GroenRijk De Wilskracht | Kunstkerstbomen | Den Haag

Kunstkerstboom kopen? Kom naar GroenRijk De Wilskracht

Bent u ook zo benieuwd naar ons assortiment met kunstkerstbomen? Of wilt u eens een kijkje nemen bij ons kerstassortiment? In een kunstkerstboom mag natuurlijk kerstverlichting en kerstversiering niet ontbreken. In ons tuincentrum vindt u naast de kerstartikelen natuurlijk ook een ruim assortiment met tuinplanten en kamerplanten. Maak er een compleet dagje uit van, want u kunt bij ons ook heerlijk lunchen en koffie drinken in ons Tuincafé. Tevens zijn wij iedere zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Bekijk onze andere openingstijden. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent van harte welkom. Laat de feestdagen maar komen!

Kerstbomen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst