Lampe Berger

Opzoek naar de producten van Lampe Berger in Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum GroenRijk bieden we u een ruim assortiment branders, huisparfums en geurkaarsen! De binnenhuisgeuren van Lampe Berger Paris onderscheiden zich van de standaard luchtverfrissers. De Lampe Berger Paris huisgeur brander zuivert eerst de lucht om vervolgens een heerlijke geur te verspreiden. Zo worden niet nare luchtjes gemaskeerd, maar helemaal weggehaald. Een Lampe Berger Paris brander zuivert de lucht in 30 minuten en kan de verspreiding van bacterien voorkomen.

Waarom kiezen voor de huisparfum van Lampe Berger?

Lampe Berger geeft uw huis een persoonlijk tintje naast de heerlijke geur is de lampe berger ook nog eens mooi om naar te kijken. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; heeft de collectie van Lampe Berger altijd wel een model te bieden welke past bij uw huiskamer. Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen!

Lampe Berger is zeker een leuk Kerst cadeautje, en Lampe Berger heeft een speciale Kerstgeur in haar lijn opgenomen: "Orange de Cannelle".

Lampe berger huisparfum Den Haag

De natuur, inspiratie bron van Lampe Berger

De inspiratie van deze heerlijke producten is gehaald uit de natuur van over de hele wereld, de collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die u uitnodigen om weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren in het intieme geheugen van een meester parfumeur. De lampe Berger geuren zijn onder te verdelen in enkele groepen aroma's: 

  • Warme noten geuren
  • Verse bloemen
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber tinten

Het assortiment van Lampe Berger huisparfums is zo breed u kunt het zo gek niet bedenken en de geur is er. Liever de geur van echte bloemen en planten, daarvoor bent u ook bij ons aan het juiste adres kom ook even langs bij onze bloemist of bezoek ons buitenRijk voor een mooie en geurende kamerplant!

Ruim aanbod Lampe Berger in ons tuincentrum te Den Haag

Kom naar ons tuincentrum in Den Haag, aan de hand van de testers vindt u zeker uw favorite Lampe Berger huisparfum en/of geurkaars. Ook voor de navulling van uw Lampe Berger kunt u bij ons tuincentrum terecht! Na het shoppen even ontspannen met een heerlijke koffie/thee en gebak? Dat kan in onze koffiehoek! Tevens kunt u er voor kiezen bij ons een High Tea te reserveren.

 

Lampe berger huisparfums Den Haag

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires