Maison Berger

Opzoek naar de producten van Maison Berger in Den Haag? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want in ons tuincentrum GroenRijk bieden we u een ruim assortiment branders, huisparfums en geurkaarsen! De binnenhuisgeuren van Maison Berger Paris onderscheiden zich van de standaard luchtverfrissers. De Maison Berger Paris huisgeur brander zuivert eerst de lucht om vervolgens een heerlijke geur te verspreiden. Zo worden niet nare luchtjes gemaskeerd, maar helemaal weggehaald. Een Maison Berger Paris brander zuivert de lucht in 30 minuten en kan de verspreiding van bacteriën voorkomen.

Waarom kiezen voor de huisparfum van Maison Berger?

Maison Berger geeft uw huis een persoonlijk tintje naast de heerlijke geur is de Maison berger ook nog eens mooi om naar te kijken. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; heeft de collectie van Maison Berger altijd wel een model te bieden welke past bij uw huiskamer. Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen!

 

De natuur, inspiratie bron van Maison Berger

 

De inspiratie van deze heerlijke producten is gehaald uit de natuur van over de hele wereld, de collectie van huisparfums bevat op dit moment meer dan 50 geuren die u uitnodigen om weg te dromen. Iedere nieuw huisparfum wordt geboren in het intieme geheugen van een meester parfumeur. De Maison Berger geuren zijn onder te verdelen in enkele groepen aroma's: 

  • Warme noten geuren
  • Verse bloemen
  • Koele schittering
  • Exotische geuren
  • Levendige amber tinten

Het assortiment van Maison Berger huisparfums is zo breed u kunt het zo gek niet bedenken en de geur is er. Liever de geur van echte bloemen en planten, daarvoor bent u ook bij ons aan het juiste adres kom ook even langs bij onze bloemist of bezoek ons buitenRijk voor een mooie en geurende kamerplant!

Ruim aanbod Maison Berger in ons tuincentrum te Den Haag

Kom naar ons tuincentrum in Den Haag, aan de hand van de testers vindt u zeker uw favorite Lampe Berger huisparfum en/of geurkaars. Ook voor de na vulling van uw Maison Berger kunt u bij ons tuincentrum terecht! Na het shoppen even ontspannen met een heerlijke koffie/thee en gebak? Dat kan in onze koffiehoek!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Woonaccessoires