Trampoline

Waarom een trampoline kopen bij GroenRijk de Wilskracht?

  • Veel keuze in afmetingen, modellen en merken
  • Direct meenemen door grote voorraad in ons magazijn
  • Diverse trampoliens kun je testen in ons testveld
  • U krijgt eerlijk en goed advies door onze specialisten
  • Al vanaf 1998 ervaring met trampolines
  • Ook mogelijk om de trampoline te laten opbouwen of in te laten graven door onze monteurs

Wij hebben een groot aantal trampolines in ons assortiment en op voorraad! Kom voor het beste advies en het maken van een testsprong langs in ons tuincentrum. Er staan standaard trampolines opgesteld in ons trampoline-testveld!Mega Jump Trampoline

De Mega Jump trampoline van Game on Sport is een zeer aantrekkelijk geprijsde trampoline. De trampoline is verkrijgbaar in 183, 245 of 305 cm bij GroenRijk de Wilskracht. Deze trampoline heeft 16.5 cm verzinkte veren, een unieke frameconstructie zonder lasnaden en een randkussen van 10-21 mm dik met PVC aan de bovenkant! Kom langs in onze winkel voor een testsprong!


^Naar boven

 

Mega Pro Trampoline

Game on Sport heeft ook het PRO model op de markt gebracht. Dit model heeft een zeer mooi randkussen, het randkussen is extra dik (2.5 cm) en breed (32 cm). De extra lange veren van 18 cm zorgen voor een hoge en soepele sprong. Ervaar zelf het verschil bij ons in de winkel, waar wij diverse trampolines hebben opgebouwd.


^Naar boven

 

 


BERG Toys Trampolines

 

BERG Talent Trampoline

Deze mooie trampoline heeft een hele gunstige prijs. Qua kwaliteit zit deze trampoline onder de BERG Favorit, maar ongeacht wat je voor een trampoline over hebt is er nu voor iedereen een BERG trampoline! De Talent is er, net als de andere types van BERG, verkrijgbaar in een Regular en InGround versie. De trampolines zijn inclusief safetynet om de veiligheid te vergroten. 


^Naar boven

BERG Favorit Trampoline 

De BERG Favorit trampoline heeft de juiste balans tussen veiligheid, duurzaamheid en prijs. De trampoline heeft een 36 cm brede beschermrand gemaakt van dik pvc materiaal, waardoor deze een goede overlap over de veren heeft en een lange levensduur. De BERG Favorit trampoline heeft Goldspring solo veren, en veert daardoor lekker soepel en zorgt voor een hoge sprong. Het frame is volledig gegalvaniseerd, wat zorgt voor een goede duurzaamheid. Het bijpassende BERG Safety net is zeer stevig, door de goede bevestiging, dikke stalen palen en een hoogwaardig kwaliteit net. De BERG Favorit is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en in een opbouw- en ingraafmodel (InGround).

 

 

^Naar boven

BERG Favorit InGround Trampoline

De BERG Favorit InGround trampoline is nieuw geintroduceerd in 2013. De InGround Favorit is speciaal ontworpen om ingegraven te worden. De trampoline staat slechts 20 cm boven de grond, waardoor de valhoogte sterk wordt gereduceerd, de trampoline makkelijk toegankelijk is en mooi in de tuin staat. Door de unieke frameconstructie wordt de trampoline direct in de ondergrond verankerd. Aan de beschermrand is standaard een framenet gemaakt, om te zorgen dat er niets onder de trampoline kan komen. De trampoline moet altijd 20 cm boven maaiveld uitsteken, zodat er voldoende lucht kan ontsnappen zonder de sprong te dempen.

 

 

^Naar boven

BERG Champion Trampoline

De BERG Champion is een van onze meeste verkochte modellen, en niet voor niets! De BERG Champion behoort tot de toptrampolines in Nederland. De trampolines hebben een 38 cm brede en 3 cm dikke beschermrand gemaakt van dik PVC materiaal. De rand zorgt voor veligheid en een lange levensduur. De BERG Champion heeft Goldspring veren, dit zijn unieke veren die zorgen voor een hogere en comfortabelere sprong. Het frame van de BERG Champion is extra stevig: grote diameter en dikker staal. De BERG Champion staat dus garant voor veilig, lekker en lang springplezier! Deze trampoline is verkrijgbaar in 4 maten en in een opbouw of inbouwmodel.


De BERG Champion InGround is speciaal gemaakt om in te graven. Met de BERG Champion InGround kunt u de trampoline op een nette wijze integreren in uw tuin. Omdat de trampoline slechts 20 cm boven maaiveld staat, is deze extra veilig en makkelijk toegankelijk. De BERG Champion InGround heeft een unieke frameconstructie, waardoor de trampoline stevig in de ondergrond staat en direct in de grond verankerd wordt. Aan de beschermrand zit standaard een framenet bevestigd, die voorkomt dat er iets onder de trampoline kan komen. Doordat de trampoline iets boven

maaiveld uitsteekt wordt er voldoende lucht doorgelaten om lekker te kunnen springen. 

BERG Champion InGround Trampoline 


De BERG InGround Champion is ook verkrijgbaar met een grijs randkussen in de maten: 330 cm, 380 cm en 430 cm. De prijs van de grijze BERG InGround Champion trampolines is het zelfde als de groene BERG InGround Champion trampolines.

^Naar boven

BERG Rechthoekige Trampoline

BERG heeft 3 verschillende rechthoekige trampolines in zijn assortiment, allen met de afmeting 220 x 330 cm. De BERG EazyStore is een rechthoekige trampoline waarvan het onderstel makkelijk in te klappen is, hierdoor kun je de trampoline op zijn kant opbergen. De BERG EazyFit is de rechthoekige trampoline van BERG inclusief een veiligheidsnet, voor extra veiligheid van de kinderen. De InGround Eazyfit is een rechthoekige trampoline die makkelijk is in te graven. De trampoline zal iets boven maaiveld uitsteken zodat er nog ruimte is voor luchtverplaatsing.

 

^Naar boven 

BERG Grand Champion Trampoline

De BERG Grand Champion is nieuw vanaf 2015 en heeft een super grote afmeting! De trampoline is ovaal en heeft een lengte van 515 cm en is 365 cm breed. De BERG Grand Champion trampoline is de grootste trampoline in het assortiment van BERG. Deze trampoline heeft een randkussen van 38 cm breed en 3 cm dik! Door de Twinspring Gold veren springt deze trampoline nog soepeler en hoger dan trampolines met solo veren. Het net ziet er strak en netjes uit door de fiber ring in de bovenkant van het net die het net mooi strak houdt. Het frame is extra dik en heeft een zwarte coating gekregen voor een stijlvolle uitstraling. 

 
 

 

 

 

BERG Elite+ Trampoline

De BERG Elite+ trampoline is het beste type van de BERG modellen. De BERG Elite+ is geschikt voor zowel thuisgebruik als recreatief gebruik. Doordat deze trampolines van extra weersbestendige hoogwaardige materialen is gemaakt, is deze trampoline zeer duurzaam. De BERG Elite+ trampoline heeft een extra verstevigd frame, voor een nog langere levensduur. De BERG Elite+ heeft speciale springveren genaamd "goldspring+" veren, welke als beste getest is in het BERG Testlab. De BERG Elite+ is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen; diameters: 330 cm of 430 cm; kleur: groen of rood; model: ingraaf of klassiek. Tevens is dit de eerste InGround trampoline waar een safety net op past. Veiliger kan niet! 

 

 

^Naar boven

Filmpjes

Bekijk in dit filmpje de verschillen tussen de BERG Favorit, BERG Champion en BERG Elite+ trampolines.

 

Bekijk in het volgende filmpje hoe makkelijk het is om een BERG Favorit InGround in te graven.


 

^Naar boven

 


Accessoires

Kijk voor al onze trampoline accessoires in onze webshop:

www.debaattuinmaterialen.nl

^Naar boven 


Past de trampoline in mijn auto?

Ja, de trampoline's zijn verpakt in een compacte doos. Als de achterbank of achterstoel van uw auto plat gelegd kan worden, passen de meeste trampoline's in een standaard personenauto! Aangezien we bij GroenRijk de Wilskracht over een grote voorraad trampolines beschikken, kunt u de trampoline's direct zelf mee naar huis nemen.

^Naar boven


Vorige pagina 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Speelgoedwinkel