Weber barbecues

Voor Weber barbecues in Den Haag bent u bij GroenRijk de Wilskracht aan het juiste adres. We hebben namelijk een uitgebreide afdeling Weber barbecues en barbecue accessoires van dit topmerk. Weber is het nummer één barbecuemerk in Europa. Wanneer u voor een Weber barbecue gaat, weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest! In ons tuincentrum in Den Haag vindt u verschillende barbecues van Weber in ons assortiment. Zowel houtskoolbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues als barbecue accessoires vindt u bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag. 

weber barbecue

Ons Weber barbecue assortiment

Ons assortiment Weber barbecues bestaat uit de volgende soorten barbecues van Weber:

  • Houtskoolbarbecues
  • Gasbarbecues
  • Elektrische barbecues
  • Barbecue accessoires

Weber houtskoolbarbecues

De Weber houtskoolbarbecues zijn de perfecte barbecues voor de echte barbecueliefhebber. In ons tuincentrum in Den Haag vindt u verschillende opties voor houtskoolbarbecues van Weber. Zo hebben wij de bekende Smokey Joe. Een draagbare houtskoolbarbecue met, zoals alle Weber barbecues, een houtskoolrooster van de beste kwaliteit. Ideaal voor als u graag een houtskoolbarbecue mee wil nemen om bijvoorbeeld te barbecueën in het park of op het strand. De Bar-B-Kettle Weber barbecues zijn houtskoolbarbecues van een ideaal formaat, genoeg ruimte om een heleboel steaks of hamburgers op te bakken.

weber barbecueweber barbecueweber barbecue

De Master Touch houtskoolbarbecue van Weber vindt u in verschillende kleuren in ons tuincentrum in Den Haag. Op deze barbecue geniet je van het grillen op houtskool én de innovatie functies die deze barbecue biedt. Voor het grote werk, gaat u voor de Performer GBS Houtskoolbarbecue van Weber. Deze barbecue heeft een handig werkblad, die u extra ruimte biedt tijdens het barbecueën. Ook zit er een onderrooster bij, super handig! Voor het meest malse vlees met een ultieme rooksmaak gaat u voor de Smokey Mountain Cooker van Weber. Een unieke barbecue! 

Weber gasbarbecues

Met een Weber gasbarbecue kunt u snel en krachtig barbecuën. Dat is het grote voordeel van een gasbarbecue, deze zijn binnen enkele minuten gebruiksklaar. In ons tuincentrum in Den Haag vindt u verschillende soorten gasbarbecues van Weber. De Go-Anywhere gasbarbecue is een gasbarbecue die je gemakkelijk mee kunt nemen. Perfect voor wanneer je graag de barbecue meeneemt en deze snel wilt kunnen gebruiken. De Q serie van Weber wordt bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag goed vertegenwoordigd. De Q1000, Q1000 met stand, Q1200, Q1200 met stand, Q2200 met stand en Q3200 station vindt u allemaal in ons assortiment. De Q serie gasbarbecues van Weber zijn stuk voor stuk krachtige, compacte gasbarbecues die geschikt zijn voor elke, tuin, balkon of patio. Aan de hand van uw eigen voorkeuren kunt u kiezen een formaat en extra functies naar keuze.  

weber barbecueweber barbecueweber barbecue

De Spirit Classic E-220 en de Spirit S-320 RVS zijn gasbarbecues met een groot grilloppervlak en eenvoudige bediening. Als u op zoek bent naar een gasbarbecue die heel wat jaren meekan en waarop u voor grote gezelschappen kunt barbecueën, dan is dit de juiste keuze! Echt uitpakken doe je met de Weber barbecues van de Genesis serie waarvan we bij ons tuincentrum in Den Haag zowel de Genesis II E-310, Genesis II E-340 als de Genesis II E-410 hebben. Deze beschikken zowel over 3 als 4 gasbranders. 

Weber elektrische barbecues

Ook elektrische barbecues van Weber vindt u bij ons tuincentrum in Den Haag. De Weber Q1400 is een elektrische barbecue waarbij u nooit hoeft te denken aan gas- of houtskool bijvullen, maar waar u alleen stroom voor nodig heeft. Heel gemakkelijk barbecueën dus! 

Weber barbecue accessoires

In ons tuincentrum in Den Haag vindt u ook accessoires voor uw Weber barbecue. Bijvoorbeeld de pizza oven van Weber, waarmee u daadwerkelijk pizza's kan bakken op uw barbecue! Zo'n veelzijdige barbecue ziet u niet vaak. Naast de pizza oven hebben wij nog meer barbecue accessoires in ons tuincentrum voor u waarmee u het barbecueën comfortabel en gemakkelijk maakt. 

Kom voor Weber barbecues naar ons tuincentrum in Den Haag 

Begrijpelijk dat u zo uw eigen voorkeuren heeft wat betreft het soort barbecue. Wilt u hier graag advies over of heeft u nog een vraag over Weber barbecues? Kom dan vooral eens langs in ons tuincentrum in Den Haag of neem contact op. Onze medewerkers helpen u graag! Naast Weber barbecues hebben wij ook nog barbecues van andere merken in ons assortiment. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues