Boretti barbecues

Bij ons tuincentrum in Den Haag vindt u barbecues van het topmerk Boretti barbecues. Boretti staat erom bekend dat hun producten voorzien zijn van een strak en modern design. Daarnaast worden de producten van Boretti van zeer sterk materiaal gemaakt waardoor u zeker weet dat uw Boretti barbecue lang mee gaat. Bij ons tuincentrum in Den Haag vindt u verschillende barbecues van Boretti in ons assortiment. Zowel houtskoolbarbecues, gasbarbecues als een combinatie van houtskool- en gasbarbecues vind je bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag. boretti barbecue

 

 

 

 

Ons Boretti barbecue assortiment

Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten barbecues van Boretti:

  • Houtskoolbarbecues
  • Gasbarbecues
  • Combinatie houtskool- en gasbarbecues

Boretti houtskoolbarbecue's

Voor de echte barbecueliefhebbers hebben wij van Boretti houtskoolbarbecues in het assortiment. In ons tuincentrum in Den Haag vindt u de Boretti Terzo en de Boretti Barilo. Beiden barbecues zijn in stijlvol Boretti design, een geïntegreerde thermometer en 2 gietijzeren grillroosters. In ons tuincentrum in Den Haag hebben wij ook bijpassende accessoires voor de houtskoolbarbcues van Boretti beschikbaar. Dus bent u op zoek naar een Boretti houtskoolbarbecue? Kom dan langs in ons tuincentrum in Den Haag waar we u graag nog meer vertellen over de Boretti Terzo en Boretti Barilo en we tevens nog veel meer barbecues in ons assortiment beschikbaar hebben. 

barbecue boretti barilo

 

 

 

 

 

 

 

Boretti gasbarbecue

Met een Boretti gasbarbecue kun je krachtig en op hoog tempo barbecuen. Gasbarbecues zijn namelijk binnen enkele minuten gebruiksklaar. De Boretti Forza is een gasbarbecue met vier hoofdbranders, een grillrooster en een bakplaat. Ideaal want op deze gasbarbecue van Boretti kunnen dus meerdere gerechten tegelijkertijd bereid worden. De gasfles kan onder de barbecue opgeborgen worden, zodat de gasfles verder geen ruimte in de schuur of tuin inneemt. In het assortiment barbecues van Boretti van ons tuincentrum in Den Haag vindt u ook de Boretti Ligoriotop, deze barbecue is ideaal voor een nieuwe- of al bestaande buitenkeuken. Deze gasbarbecue beschikt over zes gasbranders en zodra het donker wordt kunt u de verlichting op het kookvlak en in de knoppen activeren. 

Voor meer informatie over onze Boretti gasbarbecue's, de Boretti Forza, Boretti Ligoriotop, andere vragen over Boretti barbecues of ons barbecue assortiment, neemt u contact op of kom langs in ons tuincentrum in Den Haag!

Boretti Forza barbecue

 

 

 

 

 

Boretti combinatie houtskool- en gasbarbecue

Kunt u niet kiezen tussen een houtskoolbarbecue of gasbarbecue? Dan is de Boretti Ibrido perfect voor u. Deze barbecue is namelijk houtskool en gas in één! Zo heb je met de Boretti barbecue dus zowel het plezier van barbecuen op houtskoolvuur als het gemak van bakken en grillen op gas. Qua looks mag de Boretti Ibrido er ook zijn, deze is in stijlvol Boretti design en helemaal mat zwart. Lijkt deze barbecue u wel wat? Kom dan lang in ons tuincentrum in Den Haag! 

Boretti Ibrido barbecue

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom voor Boretti barbecues naar ons tuincentrum in Den Haag

Voor zowel houtskoolbarbecues, gasbarbecues als een combinatie van houtskool- en gasbarbecues komt u naar ons tuincentrum in Den Haag. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden en functies van de Boretti barbecues. Bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens. Naast Boretti barbecues hebben wij ook nog andere barbecues in ons assortiment

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues