Eénjarige planten

Eénjarige planten worden ook wel perkplanten of zomerbloeiers genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang en staan mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Als u kiest voor éénjarige planten, dan geniet u maandenlang van prachtig bloeiende bloemen in uw tuin. De bloei van deze éénjarigen lijkt soms wel eindeloos te duren, maar anders dan vaste planten houden ze het bij één volledig seizoen.! De éénjarigen zijn gemakkelijk qua verzorging. Als u ze in een balkonbak zet is het belangrijk om op te letten dat ze voldoende voeding krijgen, maar verder zijn er weinig aandachtspunten. Bezoek GroenRijk de Wilskracht voor prachtige éénjarige tuinplanten.

Soorten kleurrijke éénjarige tuinplanten

Van de éénjarige planten zijn er vele diverse soorten. De keuze voor u is daarom zeer divers. Eén kenmerk dat alle éénjarigen hebben, is dat ze allemaal een prachtige en kleurrijke verschijning zijn. Bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag vindt u diverse soorten éénjarige planten, zoals:

  • Fuchsia
  • Petunia
  • Violen
  • Goudsbloem
  • Afrikaantjes
  • Leeuwenbek

Het zijn allemaal van die prachtige zomerbloeiers die maanden lang uw tuin sieren. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren en hebben vaak niet meer nodig dan voldoende water. Tot de herfst geniet u van de kleurrijke schoonheid van deze éénjarigen. U kunt ze in de grond planten, maar u kunt bij ons ook meteen een mooie bloempot uitkiezen waar de planten prachtig in zullen bloeien! Kiest u voor een bloempot of plantenbak? Let er dan wel op dat de éénjarige planten voldoende voedingsstoffen krijgen. 

Eénjarige planten koopt u bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag

Eénjarige perkplanten voor in de tuin of op het balkon

De éénjarigen worden ook vaak perkplanten genoemd. Met perkplanten kunt u gemakkelijk eventuele gaten in de borders vullen, waar u vervolgens een zomer lang plezier van heeft. Deze zijn tevens gemakkelijk te combineren met vaste planten, voor een mooie en vol bloeiende uitstraling. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt qua kleuren combinaties en hoogte verschillen. Een bloeiende border is iets waar u iedere keer weer blij van wordt als u er naar kijkt! Hoewel de naam perkplanten anders doet vermoeden, zijn éénjarigen ook uitstekend geschikt om in een mooie hanging basket op te hangen, of om in een bloempot op het balkon te staan.

Eénjarige planten koopt u bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag

Eénjarige planten kopen in Den Haag

Als u op zoek bent naar prachtige kleurrijke en bloeiende éénjarige planten, dan bent u bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag aan het juiste adres! In ons tuincentrum vindt u tevens mooie potterie waar u de planten in kunt doen. Als u kiest voor éénjarigen dan geniet u het hele bloeiseizoen van een prachtige gekleurde bloemenzee. Wilt u uw balkon opfleuren, een mooie hanging basket vullen, of een gat in de border voorzien van kleur? Van de populaire fuchsia en viooltjes tot aan de petunia; alle éénjarigen zorgen gegarandeerd voor een lach op uw gezicht wanneer de vrolijke kleuren weer in het oog springen. Alle éénjarigen zijn gemakkelijk qua verzorging, echter dient u alleen rekening te houden met voldoende voeding wanneer u de planten op pot heeft staan. Deze voeding vindt u ook in ons tuincentrum, vraag hier gerust naar aan onze medewerkers. Graag tot ziens bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag!

Lees hier meer over onze tuinplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten