Rozen

Rozen zijn romantisch, brengen kleur en sfeer in de tuin en zijn prachtig om naar de kijken! Genoeg redenen dus om rozen voor in de tuin, op het balkon of op het terras aan te schaffen. GroenRijk de Wilskracht heeft een ontzettend ruim assortiment aan rozen voor buiten. Kom dus snel een bezoek brengen aan ons tuincentrum en bekijk het assortiment op de afdeling tuinplanten!

Verschillende soorten rozen in de tuin

Rozen planten kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk de Wilskracht. Dit niet alleen omdat wij een ruim assortiment aan rozen hebben, maar ook omdat wij deze verkopen tegen de juiste prijs! In ons assortiment vindt u onder andere de volgende rozen planten:

  • Rozen op stam: geschikt voor de kleinere (voor)tuin
  • Klimrozen: ideaal om een schuur of pergola mee te vullen
  • Trosrozen: speels en vrolijk voor in iedere tuin
  • Grootbloemige rozen: grote rozen die de hele tuin versieren met hun kleur en geur
  • Bodembedekkende rozen: prachtig langs het gazon of in grote tuinen
  • Heesterrozen: wilt u een gebied in uw tuin afscheiden van de rest? Gebruik heesterrozen voor een romantisch resultaat

Bent u benieuwd geworden of het mogelijk is om rozen in uw tuin of op het balkon te plaatsen? Kom dan naar ons tuincentrum in Den Haag en bekijk de verschillende opties. Heeft u een zonnige voor- of achtertuin? Dan hebben wij goed nieuws! Rozen houden van zon en de kans is groot dat de verschillende soorten rozen het erg goed zullen doen in uw tuin. Een open plek met wind en veel zon is de beste standplaats voor de roos. Rozen kunnen niet goed tegen de schaduw, dan zijn zij vatbaarder voor ziektes en schimmels. 

rozen-planten-kopen-de-wilskracht

Rozen in de tuin verzorgen

Rozen brengen kleur en geur naar uw tuin, maar hoe kunt u rozen het best verzorgen? Wij geven u tips om nog langer van deze prachtige planten te kunnen genieten.

  • Rozen planten: Na aankoop van uw rozen kunt u deze het beste planten in het najaar of in het voorjaar. U zult de wortels van de plant nat moeten maken en deze gespreid in het gat moeten plaatsen. 
  • Rozen bemesten: Breng ieder najaar weer een grove mulchlaag aan rondom de plant. In het voorjaar kunt u de rozen voorzien van een beetje kunstmest om de groei van de planten te stimuleren.
  • Rozen snoeien: Iedere rozensoort is anders en heeft zo zijn eigen kenmerken. Het is dus belangrijk om de roos op de juiste manier en op het juiste moment te snoeien. Voor meer informatie over rozen snoeien nodigen wij u graag uit bij ons tuincentrum in Den Haag. Onze medewerkers op de plantenafdeling helpen u graag verder.

Rozen planten kopen bij GroenRijk de Wilskracht

Bent u op zoek naar rozen in de buurt van Den Haag? Kom dan naar GroenRijk de Wilskracht en bekijk ons volledige aanbod! Onze enthousiaste medewerkers kunnen u adviseren over welke rozensoort het beste in uw tuin past en vertellen u graag meer over de verzorging van rozen. Hopelijk zien wij u snel terug bij GroenRijk de Wilskracht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten