Arrangementen

Op ieder potje past een deksel, maar bij elk plantje hoort weer een mooi potje... Kom naar GroenRijk de Wilskracht voor de mooiste arrangementen en bloemstukken. Dankzij de grote variatie in onze bloempotten, schalen, manden en vazen kunnen wij allerhande arrangementen voor en mét u maken. Ook kunt u een kant-en-klaar bloemstuk aanschaffen. Wilt u uw bloemen of planten graag zien in een glazen, keramieken, kunststof of rieten pot, vaas of mand? Alles kan! U kunt gezellig langskomen om planten en bloemen uit te zoeken zodat wij samen met u een mooi arrangement kunnen samenstellen.

Van welke planten wordt u blij?

Zoekt u een cadeau voor uzelf of een ander? Een planten- of bloemenarrangement is altijd leuk om te geven en te krijgen. Ons gespecialiseerd personeel op de kamerplanten- en bloemenafdeling helpt u op weg met het maken van een arrangement naar keuze. Uiteraard geven onze werknemers u eventuele tips qua styling zodat het hele plaatje compleet is. Populaire bloemen en planten voor zo'n arrangement zijn:

Passend advies

Bovendien kunnen wij  u ook van advies voorzien, aangezien niet iedere plant bij de ander past qua verzorging. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon die het planten arrangement uiteindelijk in huis gaat zetten: heeft diegene een druk leven, donkergroene vingers of juist geen gevoel voor groen? In dat laatste geval zijn vetplanten en/of cactussen ideaal. Ook met succulenten zijn namelijk leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes.

Arrangementen kopen | GroenRijk de Wilskracht

Voordelen

Het makkelijke en fijne aan een arrangement is dat de ontvanger geen vaas of pot hoeft te zoeken. Het bloemstuk kan meteen op tafel worden gezet. Het is dus een heel compleet cadeau, waar alleen nog maar van genoten hoeft te worden. Een ander voordeel van zo'n arrangement is dat er altijd plantjes of bloemen verwisseld kunnen worden, waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt. Zeker in de herfst of winter kunnen de bloemen, planten en versieringen aangepast worden op het donkere en koude seizoen. Een bloemstuk is in die zin tijdloos! Zeker met kerst of Pasen is zo'n bloemstuk uiterst populair, maar waarom niet het hele jaar van een arrangement genieten?

Waar zet u uw pronkstuk?

Van grote bloemstukken tot wat subtielere arrangementen: er is zoveel keuze dat er altijd eentje bij moet zitten die naar wens is. Gaat u voor een blikvanger op de salontafel, zet u 'm als verwelkomer in de gang, of heeft u een sidetable die nog wat leeg aandoet? Wij zorgen dat u met een tevreden gevoel op huis aan gaat. Heeft u liever een boeket? Kom dan langs op onze bloemenafdeling en laat u door onze professionele medewerkers adviseren. Het aanbod is ruim en de bloemen zijn van goede kwaliteit. Voor vragen over ons aanbod kunt u langskomen in ons tuincentrum in Den Haag nabij Poeldijk, Rokkeveen, Pijnacker en Den Hoorn. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen. Heeft u een boeket op zondag nodig? Geen zorgen! Op zondag zijn wij van 12:00 tot 17:00 uur geopend. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten