Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten geven net dat extra beetje kleur aan uw huiskamer. Naast kleur voegen ze ook een bepaalde sfeer toe aan uw interieur. Een felgekleurde Orchidee in een interieur wat verder niet veel kleuren bevat, is een echt feestje in huis.

Bloeiende kamerplanten kopen

Voor de mooiste en felste bloeiende kamerplanten komt u naar GroenRijk de Wilskracht. Wij hebben een breed assortiment aan bloeiende kamerplanten die vast en zeker passen in uw interieur. Wij verkopen onder andere de volgende bloeiende kamerplanten: 

  • Anthurium 'Red Champ'
  • Orchidee
  • Bromelia

Mocht u uw nieuwe bloeiende kamerplant online willen bestellen, kijk dan eens in onze webshop. U kunt hier uw gewenste plant bestellen en deze wordt dan in onze vestiging in Den Haag bezorgd. Op onze webshop zijn echter niet alle bloeiende kamerplanten te zien, kom voor ons gehele assortiment langs in ons tuincentrum.

Verzorging bloeiende kamerplanten

De verzorging van bloeiende kamerplanten is iets ingewikkelder dan die van bijvoorbeeld een vetplant. Maar bij een bloeiende kamerplant krijg je met een beetje moeite, er wel een hele mooie plant voor terug. Bloeiende kamerplanten zijn het van nature gewend om in een subtropische of tropische omgeving te staan. In dit soort omgevingen is de luchtvochtigheid erg hoog. Om de bloeiende kamerplanten een gevoel te geven alsof ze in een gebied staan met een hoge luchtvochtigheid kunt u de plant eens in de week besproeien met water. In de bloeiperiode hebben kamerplanten naast water ook plantenvoeding nodig. Het is het beste als het water wat u geeft, lauw is. Als de bloeiperiode van uw plant voorbij is, is éénmaal per week water geven voldoende. Er zijn sommige bloeiende kamerplanten die houden van een voetbad, maar lees altijd goed de verzorgingsinstructies door die u ontvangt bij uw aankoop.

Bloeiende kamerplanten koop je bij de Wilskracht

Koop uw bloeiende kamerplant bij de Wilskracht en sta versteld van ons ruime aanbod. Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan zeven dagen per week klaar om u te helpen bij het kiezen van de geschikte bloeiende kamerplanten.

Bent u toch op zoek naar een groene kamerplant? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment groene kamerplanten of cactussen en vetplanten!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten