Gazon

Wie wordt er nu niet blij van een mooi gazon in de tuin? Bij GroenRijk De Wilskracht bent u op het goede adres voor grazoden, maar ook wanneer u zelf gras wilt zaaien. Onze medewerkers kunnen u adviseren welke grassoort het best bij u past. Kom snel eens langs!

Diverse soorten gras

Of u uiteindelijk kiest voor het zaaien van graszaad of graszoden leggen, er zijn verschillende soorten gras. Wilt u dat het gazon echt voor de sier is? Kies dan voor siergazon. Deze soort is niet geschikt om op te lopen en heeft wel wat meer onderhoud nodig. Naast siergras is er ook speelgras. In tegenstelling tot siergras is speelgras wél geschikt om op te lopen. Speelgazon kan makkelijk tegen een stootje en is dus geschikt om kinderen hierop te laten spelen. Heeft u in de tuin een plek met veel schaduw? Dan kunt u het best kiezen voor schaduwgras. Dit soort gras groeit ook in de schaduw goed. Weet u niet precies welke grassoort het best in uw tuin past? Vraag het de medewerkers van ons tuincentrum in Den Haag. Zij weten alles over de verschillende grassoorten.

Graszoden bestellen

Bij De Baat Tuinmaterialen (onderdeel van GroenRijk De Wilskracht) kunt u graszoden gemakkelijk bestellen. Wanneer u de graszoden in de webshop heeft besteld, dan kunnen wij in Nootdorp, Pijnacker, Leidschenveen, Ypenburg, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Stompwijk, Scheveningen, Wassenaar, Den Haag, Leiden en Rotterdam bezorgen.

Bestel hier uw speel graszoden!

Bestel hier uw schaduw graszoden!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinafdeling