Bloemen

Bloemen in huis zorgen voor kleur en sfeer. Niet alleen zijn bloemen erg leuk om te krijgen, maar natuurlijk ook om te geven. Bij GroenRijk de Wilskracht kunt u terecht voor prachtige bloemen in allerlei soorten en maten. Of u nu een boeket wilt laten maken voor een dierbare of een paar bloemen mee wilt nemen voor thuis; het kan allemaal. Kom langs op onze bloemenafdeling en bekijk ons gehele assortiment bloemen. 

Bloemenwinkel Den Haag

In ons tuincentrum in Den Haag vindt u een ruime bloemenwinkel vol vrolijke, gekleurde bloemen. De bloemknop wordt iedere dag aangevuld met verse bloemen, zodat u ervan verzekerd bent dat de bloemen gedurende lange tijd mooi blijven. U kunt op verzoek een boeket samenstellen voor uzelf of iemand anders. Onze bloemisten weten precies welke bloemen goed bij elkaar passen en kunnen ook een bos bloemen speciaal voor u maken. Wist u dat een paar groene takken met losse bloemen ook al voor een vrolijk en natuurlijk effect in huis zorgen? De bloemisten bij de bloemenwinkel in Den Haag geven u graag nog meer advies!

Bloemen met een betekenis

Wist u dat de kleuren van bloemen een diepere betekenis aan het boeket geven?  Zo weet u vast dat rode rozen vaak worden gegeven aan een geliefde, maar wist u ook dat oranje bloemen staan voor vrolijkheid en witte bloemen voor puurheid en eenvoud. Zo kunt u precies de juiste bloemen voor iedere gelegenheid vinden bij onze bloemenwinkel in Den Haag. Ook bestaan er natuurlijk bloemen in andere kleuren met betekenis:

  • Paars staat voor waardigheid;
  • Roze staat voor onschuld en houden van;
  • Geel staat voor een nieuw begin;

Kom langs bij onze bloemenwinkel en onze bloemisten maken gerust het perfecte boeket voor u klaar. Ook kunt u deze natuurlijk zelf samenstellen!

bloemen-den-haag

Bosje bloemen kopen bij GroenRijk de Wilskracht

Een bosje bloemen kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk de Wilskracht. Na het aanschaffen van nieuwe bloemen kunt u de bloemen het beste direct bij thuiskomst in het water zetten en eventueel afsnijden. Voeg snijbloemenvoeding en iedere dag vers water toe voor de langste levensduur. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op onze bloemenafdeling!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenafdeling