Katten

Bij GroenRijk de Wilskracht hebben wij een ruim aanbod aan verzorgingsproducten voor katten. Met deze producten houdt u uw kat gezond, gelukkig en fit! Wij verkopen onder andere de volgende producten:

  • Kattenvoer
  • Manden
  • Krabpalen
  • Kattenspeeltjes

Kattenvoer

Kattenvoer is van belang als het gaat om de gezondheid van uw kat. Met het juiste voer blijft de vacht van uw kat stralend en gezond. Wij verkopen kattenvoeding voor allerlei soorten katten, van klein tot groot en van jong tot oud. Ons assortiment bestaat uit nat en droogvoer. Ook voor voerbakken kunt u bij ons terecht! Kattensnoepjes mogen ook niet vergeten worden, uw kat mag ook wel eens worden verwend!

Manden voor uw kat

Kattenmanden zijn de ideale plek voor uw kat om tot rust te komen. Met een heerlijk zachte kattenmand uit ons assortiment zal uw kat hartstikke tevreden zijn. Een goede plek om te kunnen relaxen is van groot belang voor een kat, aangezien zij dit vrijwel de hele dag doen. De kattenmanden die wij verkopen zijn in verschillende groottes en kleuren beschikbaar, zo zit er altijd een goede match voor uw kat bij. Kom langs in de dierenwinkel in ons tuincentra voor het gehele assortiment kattenmanden!

Krabpalen voor katten

Katten houden hun nagels graag scherp. Als u geen krabpaal heeft staan in huis is de kans groot dat uw kat zijn nagels aan meubels, kleden of zelfs muren scherp probeert te houden. Om dit te voorkomen kunt u het beste uw kat van kleins af aan al aanleren om te krabben aan een krabpaal. Wij verkopen krabpalen in verschillende formaten en designs. Met een krabpaal van GroenRijk De Wilskracht houdt uw kat zijn nagels scherp! 

Kattenspeeltjes

Vooral kittens hebben vaak de behoefte om te spelen. Zij moeten dan hun energie kwijt en vragen dan vaak om aandacht. Bij oudere katten verschilt de behoefte om te spelen per kat. Sommige katten kunnen niet stoppen, terwijl andere katten het liefste de hele dag luieren. Met het kattenspeelgoed wat wij verkopen hoeft uw kat zich nooit meer te vervelen!

Katten - GroenRijk - Den - Haag

Vragen over ons aanbod kattenproducten

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Den Haag voor al uw vragen over ons kattenproducten. Contact met ons opnemen is altijd mogelijk, onze medewerkers helpen u graag verder. 

Ook voor producten voor uw hond of knaagdier kunt u bij GroenRijk De Wilskracht terecht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel