Rouwarrangementen

Bent u op zoek naar een rouwarrangement? GroenRijk de Wilskracht heeft wat u zoekt. Op onze bloemenafdeling kunt u niet alleen terecht voor vrolijke momenten, maar ook voor de momenten in het leven die minder leuk zijn. Bij het overlijden van een persoon is het extra belangrijk om goed afscheid te kunnen nemen. Onze bloemisten op de bloemenafdeling snappen dit en stellen op basis van uw wensen een rouwarrangement samen. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken of maak een afspraak om een rouwarrangement samen te stellen. 

Bloemstuk graf bestellen

GroenRijk de Wilskracht maakt voor iedere situatie een passend rouwstuk. De bloemisten op onze bloemenafdeling zijn ervaren en wij zijn ervan verzekerd dat zij een rouwstuk kunnen maken die de overledenen op de juiste manier herdenkt. In ons assortiment heeft u keuze uit verschillende rouwbloemen tegen een betaalbare prijs. U kunt onder andere kiezen uit de volgende rouwbloemen:

De bloemisten op onze bloemenafdeling kunnen natuurlijk met meer bloemen dan bovenstaande een rouwboeket samenstellen. Het belangrijkste is dat het bloemstuk past bij de overleden persoon voor een waardig afscheid. Een bloemstuk graf bestellen doet u dan ook bij GroenRijk de Wilskracht. Bij ons krijgt u persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van een rouwboeket om een passende creatie te maken. 

kistbedekking-den-haag

Het verschil tussen een rouwboeket of rouwstuk

Bij een waardig afscheid hoort een rouwboeket of rouwstuk, maar wat is precies het verschil tussen deze twee? Een rouwboeket is samengebonden door onze bloemisten met de mooiste bloemen naar keuze. Ons assortiment bevat veel verschillende soorten bloemen passend bij een rouwboeket, waardoor het gegarandeerd een waardig stuk wordt. Een rouwboeket kunt u kopen voor bij de kist, maar het is ook mogelijk om een rouwboeket naar de nabestaanden te sturen. Onze bloemisten kunnen een gegroepeerd rouwwerk maken, bestaande uit groepen bloemen. Ook is het mogelijk om een gemengd rouwstuk te maken. Een rouwstuk zijn verschillende bloemen bij elkaar, gestoken in schuim. 

Kistbedekking kopen bij GroenRijk de Wilskracht

Kistbedekking is een belangrijk onderdeel van een begrafenis. Wij snappen dat het moeilijk kan zijn om dit boeket samen te stellen, maar met de begeleiding die wij bieden en de ervaring die wij hebben wordt het kiezen van de bloemen makkelijker. Wij maken kostbedekking naar uw wensen en kleuren. Ook kunt u bij ons een lint bestellen met tekst en opmaak naar keuze. Dit is niet alleen mogelijk bij kistbedekking, maar ook bij een rouwboeket of rouwstuk. Ook voor overige wensen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij helpen graag mee aan het uitzoeken en samenstellen een waardig afscheidsboeket. Om kistbedekking, een rouwboeket of een rouwstuk samen te stellen kunt u langskomen bij onze bloemist of van tevoren een afspraak maken. Als u een afspraak maakt, weet u zeker dat u terecht kunt op het gekozen tijdstip en staat u niet voor onverwachte verrassingen. Wij zorgen voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. Afscheid nemen van een dierbare is al zwaar genoeg, het uitzoeken van bloemen hoeft dit niet te zijn. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenafdeling