Tuinhout

Door nieuwe impregneringssystemen is het vurenhout goed verduurzaamd en vergt het weinig onderhoud. Door de grote keuze in houtverdelingsproducten kunnen schuttingen, pergola's en hekjes in allerlei kleuren gebeitst worden. Naast de houten tegels van 50x 50 cm zijn er nu ook tegels van 1 x 1 meter, makkelijk te verwerken en verrassend mooi. Ook voor het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht. 

Schermen
De gesloten schermen bieden een optimale privacy, maar is een schutting ook voor decoratie bedoeld dan zijn de open modellen heel geschikt. De standaard maten zijn 180 x 180 cm. De trellisschermen zijn er ook in smallere maten die weer goed te combineren zijn met andere schuttingelementen.

Palen en planken
Bent u van plan zelf aan het werk te gaan met het maken van bloembakken tot steigers en tuinhekjes? Wij hebben vierkante- en ronde palen, geschaafde of geprofileerde planken in alle maten en lengtes.

Pergola's en rolborders
Een pergola brengt sfeer in uw tuin! Ze kunnen dienen als afscheiding, als steun voor klimplanten of ze kunnen leiden naar een romantisch zitje in de tuin. Natuurlijk kunt u zelf een pergola ontwerpen en het benodigde hout kopen. We hebben echter ook kant en klare bouwpaketten waarvan de mogelijkheden oneindig zijn en elk element los bestelbaar is. Op deze manier kunt u bouwen naar eigen idee en ontwerp. Rolborders zijn ideaal als afscheiding voor de tuinborders. De palen zitten met band aan elkaar gehecht en staan dus altijd recht. De borderwand is een afscheiding waarin de delen als mes en groef in elkaar gezet worden. Deze planken gaan per stuk terwijl de borderrol op een lengte van 2.5 meter wordt verkocht.

Tegels en vlonders
Met een houten terrastegel maakt u snel een mooi en comfortabel terras. De tegels hebben een standaard maat van 50x50 cm, gemaakt van vurenhout, glad of geprofileerd. Voor een lange levensduur is hardhout aan te bevelen. Nieuw zijn de tegels van 100x100 cm die ook als vlonder gebruikt kunnen worden. Naast de vierkante vlonders zijn er ook ronde- en waaiervormen, deze laatste kan toegepast worden als scherm.

Accessoires 
Ook voor beits, hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht zodat het karwei in een keer afgemaakt kan worden na een bezoek aan GroenRijk.

Grootste assortiment uit de regio

De collectie tuinhout is bij GroenRijk de Wilskracht enorm. Naast consumenten levert GroenRijk ook veel materialen aan hoveniersbedrijven. Daardoor kunnen wij groot en voordeling inkopen. Voor naaldhout en hardhout bent u bij ons aan het juiste adres. Palen, balken, vlonderplanken, schuttingen, tuinhekjes, tuintegels, de keuze is reuze! Aangezien tuinhout erg groot en zwaar is, kunnen wij het tegen een vergoeding bij u thuis bezorgen. Wij bezorgen in de hele regio. Komt u uit Nootdorp, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Zoetermeer of een andere plaats in Zuid-Holland, kom dan eens langs bij GroenRijk de Wilskracht aan de Donau in Den Haag. 

 

Op voorraad hebben wij in verschillende diktes en lengtes:

 • Hardhouten palen
 • Hardhouten planken / vlonderplanken
 • Hardhouten Schuttingen
 • Hardhouten tuintegels / tegels
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten palen
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten balken
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten planken / vlonderplanken
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten schuttingen
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten tuinhekjes
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten bloembakken
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten tuintegels
 • Naaldhout / Geimpregneerd houten tuinkasten