Woonaccessoires

Naast mooie kamerplanten en prachtige tuinplanten kunt u bij onze GroenRijk vestiging in Den Haag terecht voor de nieuwste en mooiste woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Wij hebben alles om uw interieur mooi in te richten en sfeer te geven. Uw woning voelt immers maar kaal en sfeerloos zonder de nodige kussens, kaarsen, vazen of fotolijsten. Wij verkopen in ons tuincentrum sfeerartikelen van onder andere Mica Decorations, Unique Living, Bolsius en Maison Berger. U bent bij ons natuurlijk van harte welkom om ons volledige assortiment te bekijken en wooninspiratie op te doen!

Wat zijn de woontrends van 2021?

Elke jaar zijn er bepaalde woontrends die veel te zien zijn in de woonbladen, televisieprogramma's maar ook op uw dagelijkse Instagram feed. Veel woontrends uit 2020 zien we in 2021 ook nog steeds. Maar wat zijn die trends?

  • Ook dit jaar kunt u er niet omheen: groene kamerplanten blijven hét woonaccessoire waar niemand omheen kan. Ze mogen een eigen podium krijgen en lekker opvallen. Kies dan ook voor een grote variant met in het oog springende bladeren óf ga voor een aantal kleinere planten met een bijzonder blad. Zolang het groen in de spotlight staat!
  • Met planten bereikt u dat natuurlijke gevoel wat zo aanspreekt. Sowieso is het een trend om met natuurlijke materialen sfeer in huis te brengen. Denk maar aan natuurproducten als hout en steen, maar ook stoffen als wol en linnen. Een aards tintje op de muur mag dan eigenlijk ook niet ontbreken. En wat dacht u van een mooie bos droogbloemen? Ze geven net zoveel sfeer als een vers boeket, alleen gaan de gedroogde varianten veel langer mee!
  • Daarnaast zien we veel goudtinten. In combinatie met het groen is dat natuurlijk heel sfeervol en chique! Hele andere kleuren die we dit jaar gaan zien, zijn blauw tinten zoals kobalt blauw, terracotta kleuren in combinatie met andere bruintinten. Wilt u niet meteen een complete verandering in uw interieur, maar wel een nieuwe touch geven? Met wat nieuwe kussens, kaarsen, een dekentje en waxinelichtjes komt u gegarandeerd al heel ver! De medewerkers van GroenRijk De Wilskracht kunnen u ook altijd advies geven en helpen bij het combineren van de juiste woonaccessoires.

Woonaccessoires kopen | GroenRijk de Wilskracht in Den Haag

Woonaccessoires voor elk interieur

Omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel verschillende woonstijlen zijn, veranderen wij regelmatig ons assortiment. We voegen nieuwe producten toe en zorgen dat alles per stijl bij elkaar gepresenteerd wordt. Landelijke woonaccessoires, stoere en industriële woonaccessoires, moderne woonaccessoires, maar ook romantische en bohemian accessoires vindt u prachtig gestyled in onze winkel. Wat dacht u bijvoorbeeld van bloempotten en manden om uw balkon en tuin meer sfeer te geven? Daarnaast hebben wij natuurlijk ook fotolijstjes, geurstokjes, beeldjes en spiegels. Neem ook meteen kijkje op onze afdeling met Bolsius en Maison Berger. Kom eens langs in Den Haag, dan kunt u met eigen ogen ons mooie assortiment bekijken.

Woonaccessoires kopen | GroenRijk de Wilskracht in Den Haag

Bolsius en Maison Berger Paris kopen? Kom langs bij GroenRijk in Den Haag

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod met sfeervolle en prachtige woonaccessoires? U bent bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag natuurlijk van harte welkom. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen én u vindt bij ons een ruim assortiment van Bolsius en Maison Berger. Neem ook meteen een kijkje op onze kamerplanten afdeling. Ook hier kunt u inspiratie opdoen en woonaccessoires zijn perfect te combineren met hippe kamerplanten. Heeft u tijdens uw bezoek zin gekregen in een kopje koffie? Stop dan even bij ons Tuincafé. Hier kunt u genieten van verschillende soorten koffie, gebakjes en belegde broodjes. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag!

Lees meer over Maison Berger