Woonaccessoires

Naast mooie kamerplanten en prachtige tuinplanten kunt u bij onze GroenRijk vestiging in Den Haag terecht voor de nieuwste en mooiste woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Wij hebben alles om uw interieur mooi in te richten en sfeer te geven. Wij verkopen in ons tuincentrum sfeerartikelen van onder andere Bolsius en Lampe Berger. U bent bij ons van harte welkom om ons volledige assortiment te bekijken.

De woontrends van 2019

Elke jaar zijn er bepaalde woontrends die centraal staan. Voor aankomend jaar zien we vooral veel groen. Dat zagen we in 2018 ook al, maar ook dit jaar zien we veel verschillende kamerplanten. Groene kamerplanten blijven dan ook nog steeds hip dit jaar. Wat we veel zien is dat de natuur naar binnen wordt gehaald met planten en de kleur groen op de muur. Daarnaast zien we veel goudtinten. In combinatie met het groen is dat natuurlijk heel sfeervol en mooi! Hele andere kleuren die we dit jaar gaan zien, zijn pastelkleuren, blauw tinten zoals kobalt blauw, terracotta kleuren in combinatie met andere bruintinten. Wilt u niet meteen een complete verandering in uw interieur, maar wel een nieuwe touch geven ? Met wat nieuwe kussens, een dekentje en waxinelichtjes komt u gegarandeerd al heel ver! De medewerkers van GroenRijk De Wilskracht kunnen u ook altijd advies geven en helpen bij het combineren van de juiste woonaccessoires.

Woonaccessoires kopen bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag

Woonaccessoires voor elk interieur

Omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel verschillende woonstijlen zijn, veranderen wij regelmatig ons assortiment. We voegen nieuwe producten toe en zorgen dat alles per stijl bij elkaar gepresenteerd wordt. Wat kunt u bijvoorbeeld vinden op onze woonaccessoires afdeling? Wat dacht u bijvoorbeeld van potten en manden om uw balkon en tuin meer sfeer te geven. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook fotolijstjes, geurstokjes, beeldjes en spiegels. Wij hebben stijlen, zoals wat meer ingetogen of juist stoer en uitbundig. Kom eens langs in Den Haag, dan kunt u met eigen ogen ons mooie assortiment bekijken.

Woonaccessoires kopen in Den Haag

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod met sfeervolle en prachtig woonaccessoires? U bent bij GroenRijk De Wilskracht natuurlijk van harte welkom. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. Tevens zijn wij iedere zondag geopend. Graag tot ziens!