Groene kamerplanten

Groene kamerplanten zijn een aanwinst voor uw interieur. Met de groene kamerplanten uit het assortiment van GroenRijk de Wilskracht krijgt u een natuurlijke sfeer in huis. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag voor ons complete aanbod groene kamerplanten.

Groene kamerplanten kopen?

Groene kamerplanten zijn planten die niet bloeien en verschillen van elkaar door de bladvorm of de kleur. Voor een groot aanbod groene kamerplanten komt u naar GroenRijk de Wilskracht in Den Haag. Wij verkopen verschillende soorten groene kamerplanten van goede kwaliteit. Onze groene kamerplanten zijn te koop voor een voordelige prijs. Wij verkopen onder andere de volgende groene kamerplanten:

U denkt nu misschien gelijk aan de Begonia met prachtige bloemen, maar de Begonia bestaat ook met mooie bladeren. Elke soort Bladbegonia heeft andere bladeren die stuk voor stuk op een abstract kunstwerk lijken. Sommige hebben zelfs een beetje roze in hun bladeren. Zo haalt u een groene kamerplant in huis met stiekem toch nog een beetje kleur zoals een bloeiende kamerplant. De bladeren van de Calathea zijn erg opvallend. Ze zijn golvend, geribbeld en hebben prachtige patronen. De bladeren zijn niet alleen prachtig, ze bewegen ook nog! Als de zon ondergaat sluiten de bladeren van de Calathea zich. Als de zon weer op komt gaan deze weer open. Een palm is een goede optie als u een hoekje in de schaduw heeft wat gevuld moet worden. Palmen vinden het namelijk prima om in de schaduw te staan, maar zij willen wel continu in vochtige grond staan. Wilt u een plant met een woest en stoer uiterlijk? Dan is de Yucca de juiste plant voor uw woonkamer! Ideaal aan de Yucca is dat deze zeer makkelijk te verzorgen is! Voor ons complete aanbod groene kamerplanten verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum in Den Haag.

GroenRijk de Wilskracht - Den Haag - Groene kamerplanten

Het verzorgen van groene kamerplanten

De verzorging van iedere plant is uniek. De ene plant houdt van schaduw, terwijl de andere meer van zon houdt. Het is belangrijk om te weten dat zeker niet iedere plant op een zonnige plek wil staan. Niet iedere groene kamerplant heeft dezelfde vochtopname. Voor de juiste hoeveelheid water per plant kunt u het beste de bijgevoegde omschrijving lezen. In de groeiperiode kunt u de groene kamerplant eens in de twee weken wat plantenvoeding geven, dit stimuleert de groei. Zorg ervoor dat uw groene kamerplant altijd in de juiste formaat pot staat. Op de bijgeleverde informatie staat vrijwel altijd wat voor maat dit moet zijn. Ook verpotten is na een aantal jaar wel eens nodig. Bent u op zoek naar een mooie pot? Ook deze hebben wij in ons assortiment.

GroenRijk de Wilskracht - Den Haag - Groene kamerplanten

Meer informatie over groene kamerplanten? Kom langs bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag

Heeft u vragen over een soort groene kamerplanten? Voor meer informatie kunt u langskomen in ons tuincentrum in Den Haag nabij Rijswijk, Wateringen en Poeldijk. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de verzorging van uw groene kamerplant. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens bij GroenRijk de Wilskracht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten