Groene kamerplanten

Geef uw huis een groene impuls met een aantal mooie kamerplanten! Groene kamerplanten zijn namelijk een echte aanwinst voor uw interieur. Met de groene kamerplanten uit het assortiment van GroenRijk de Wilskracht krijgt u een natuurlijke, maar ook gezellige en trendy sfeer in huis. Kamerplanten zijn immers niet meer weg te denken uit de hedendaagse huishoudens. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag voor ons complete aanbod groene kamerplanten.

Groene kamerplanten kopen

Groene kamerplanten verschillende van andere plantencategorieën in de zin dat ze niet bloeien. Ze vallen juist op door hun bladvorm, bladgrootte en kleur. Voor een groot aanbod groene kamerplanten komt u uiteraard naar GroenRijk de Wilskracht in Den Haag. Wij verkopen verschillende soorten groene kamerplanten van goede kwaliteit voor een goede prijs. Maar waar moet u aan denken bij deze groene kamerplanten? Dit is onze top 5:

  1. Calathea
  2. Monstera
  3. Strelitzia
  4. Ficus
  5. Alocasia

De bladeren van de Calathea zijn erg opvallend. De Calathea is er namelijk in veel verschillende vormen, kleuren en maten. Ze zijn golvend, geribbeld en hebben prachtige patronen. De bladeren zijn niet alleen prachtig, ze bewegen ook nog! Als de zon ondergaat sluiten de bladeren van de Calathea zich. Als de zon weer op komt gaan deze weer open. Een Monstera is perfect voor mensen die een plant zoeken die makkelijk in onderhoud is, maar tevens heel veel terugdoet. De opvallende bladeren zijn namelijk een waar spektakel. Met de Strelitzia haalt u een tropische verrassing in huis. De bananenplant is in elke woonruimte een opvallende verschijning. Ditzelfde geldt voor de Ficus en Alocasia. De grote bladeren maken een heus statement en zijn uitermate geschikt om te mix and matchen met andere kamerplanten. Voor ons complete aanbod groene kamerplanten verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum in Den Haag.

GroenRijk de Wilskracht - Den Haag - Groene kamerplanten

Trendy groene kamerplanten

Elk jaar zijn er weer meerdere trends op het gebied van groene kamerplanten te ontdekken. Zo is een miniplantje leuk, maar maakt een grote plant nét wat meer indruk. Zet 'm in het midden van de kamer zodat er vanuit elke hoek van de plant genoten kan worden. Ook mogen de bladeren in het oog springen. Misschien omdat ze stippen of grappige lijnen hebben. Luchtzuiverende planten als de Calathea, Varen of de Scindapsus verbeteren de luchtvochtigheid en breken schadelijke stoffen af. Ook deze zogenaamde gezonde groene kamerplanten zijn hartstikke trending.

Het verzorgen van groene kamerplanten

De verzorging van elke plant is uniek. De ene plant houdt van schaduw, terwijl de andere meer van zon houdt. Ook heeft niet iedere groene kamerplant dezelfde vochtopname. Voor de juiste hoeveelheid water per plant kunt u het beste de bijgevoegde omschrijving lezen. Geef in ieder geval nooit water als de grond nog nat is. Wel houden met name tropische kamerplanten van vochtige grond. In de groeiperiode kunt u de groene kamerplant eens in de twee weken wat plantenvoeding geven, want dit stimuleert de groei. Zorg ervoor dat uw groene kamerplant altijd in de juiste formaat pot staat. Op de bijgeleverde informatie staat vrijwel altijd wat voor maat dit moet zijn. Ook verpotten is na een aantal jaar wel eens nodig. Bent u op zoek naar een mooie pot? Ook deze hebben wij in ons assortiment.

GroenRijk de Wilskracht - Den Haag - Groene kamerplanten kopen

Meer informatie over groene kamerplanten? Kom langs bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag

Heeft u vragen over een soort groene kamerplanten? Voor meer informatie kunt u langskomen in ons tuincentrum in Den Haag nabij Rijswijk, Wateringen en Poeldijk. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de verzorging van uw groene kamerplant. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk tot ziens bij GroenRijk de Wilskracht!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten