Tuinmeubelen

Niets zo heerlijk als genieten van het mooie weer in eigen tuin en hoe kan dat beter dan met stijlvolle tuinmeubels! Loungesets om in weg te dromen, dinersets voor die heerlijke barbecue avonden en een bijpassende parasol voor die zalige zomerse middagen. Voor een breed assortiment aan tuinmeubelen in alle stijlen en de laatste trends shopt u online in onze webshop of kunt u terecht in ons tuincentrum in Den Haag.

Tuinmeubelen bestellen bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag

Naast complete tuinsets volgens de laatste trends, vindt u bij ons ook klassiekers als tuinbankjes en andere losse tuinmeubels, accessoires en planten. In onze webshop vindt u onder andere de volgende tuinmeubelen:

 

Zo kunt u gemakkelijk kiezen voor een volledige set, waarbij de meubels compleet zijn afgestemd op elkaar. Het is ook mogelijk om zelf voor losse tuinmeubelen te kiezen waarmee u indien gewenst zelf een set samenstelt. De verschillende meubelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en materialen. 

 

Tuinmeubelen in verschillende materialen bestellen bij GroenRijk de Wilskracht

Veel van de meubelen en sets zijn voorzien van comfortabele kussens. Kiest u voor houten tuinmeubelen? Dan kunt u hier uiteraard zelf comfortabele kussens aan toevoegen. Kiest u ervoor om één stijl aan te houden? Dan is een complete set een handige optie. Maakt u liever zelf een combinatie? Dan zijn er verschillende tuinmeubelen waar u uit kunt kiezen! Zo kunt u bijvoorbeeld ook een tuinbank combineren met een aantal comfortabele stoelen, om een meer speelse combinatie te maken. Kiest u liever voor een aantal extra comfortabele verstelbare stoelen? Deze gaan uiteraard ook goed samen met een lounge tafel. 

De gerenommeerde merken tuinmeubelen van tuincentrum de Wilskracht

Tuinmeubilair heeft best wat te verduren van de elementen, bij GroenRijk de Wilskracht hebben we dan ook een strenge selectie kwaliteitsmeubels. Wij bieden in onze webshop verschillende tuinmeubelen aan van merken zoals:

Deze merken staan voor prachtig en vernieuwend design, passend in iedere stijl tuin. Daarnaast zijn de meubels van Lesli en Tierra outdoor comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben.