Hoveniers

De Wilskracht Hoveniers is al tientallen jaren een vertrouwd adres voor alle werkzaamheden die te maken hebben met de tuin. Sinds 2003 zijn we gevestigd op ons nieuwe adres in het Forepark te Den Haag. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het realiseren. Heeft u een tuin zo groot als een landgoed of juist een knusse stadstuin, het is voor ons allebei een uitdaging. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van de tuin zijn wij een geschikte partner om dit voor u uit te voeren. Aanleg van tuinen, onderhouden van tuinen, tuinontwerpen, vijvers, vlonders en ga zo maar door, het valt allemaal onder onze werkzaamheden.


Ons hoveniersteam bestaat uit zes enthousiaste medewerkers met kennis van zaken. Hierdoor kunnen we u ten alle tijden informeren of bijstaan tijdens onze werkzaamheden bij u in de tuin. We beschikken daarnaast over een ruim wagen- en materialenpark, zodat we veel werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Indien nodig beschikken we over voldoende contacten met onderaannemers, zodat we altijd de juiste personen op de goede plek kunnen krijgen.

Heel belangrijk, maar vaak vergeten zijn de accessoires voor in de tuin. Ook hierin kunnen wij u helpen, want we beschikken ook over een tuincentrum. Als hoveniers zijn we erg trots hierop, want er zijn maar weinig hoveniersbedrijven die zo’n grote showroom hebben. Kortom een samenwerking met ons bedrijf levert u niet alleen een tuin naar uw wens op, maar ook een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Heeft u interesse belt u dan gerust voor een vrijblijvende offerte en ontwerp.


Tel. 070 - 327 45 01
Email. [email protected]

Contactformulier Hoveniersafdeling

Vul onderstaand contact-formulier in om contact op te nemen met onze Hoveniersafdeling. U kunt hierin informatie opvragen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.