Retourneren en ruilen

14 dagen bedenktijd
Als je via dewilskracht.nl een bestelling plaatst kun je het ontvangen artikel binnen 14 dagen (na ontvangst) retourneren! 

Heb je je bedacht of voldoet het artikel niet aan jouw verwachtingen? Dan staan onze medewerkers voor je klaar om ervoor te zorgen dat het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel binnen enkele dagen wordt terugbetaald.

Graag ontvangen wij het product onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking retour. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Tuinmaterialen te veel besteld of over?
Wij nemen tuinmaterialen zoals stenen, tegels of opsluitbanden enkel terug als dit gangbare artikelen zijn die wij standaard op voorraad hebben. Reken vantevoren goed uit hoeveel tuinmaterialen u nodig hebt zodat u niet te veel besteld. Veel tegels en stenen bestellen wij bij de fabrikant, die tegels en stenen helaas niet terugneemt. Bel of mail ons om te overleggen wat gangbare tuinmaterialen zijn die wij terugnemen.

Op welke artikelen heb ik geen bedenktijd?
Tuinmaterialen die niet uit voorraad maar op bestelling geleverd worden vallen buiten het retourbeleid. Artikelen die snel bederven of beperkt houdbaar zijn vallen niet binnen het retourbeleid, dit zijn artikelen zoals planten, bloemen en bomen.

Mag ik mijn bestelling ruilen?
Het is niet mogelijk om jouw online bestelde product om te ruilen. Je kunt het ontvangen product kosteloos retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Mag ik mijn ontvangen pakket uitpakken en vervolgens nog retour sturen?
Je kunt jouw bestelde product retourneren mits het onbeschadigd en ongebruikt is. De originele verpakking moet nog intact zijn, natuurlijk kun je bij ontvangst het artikel uitpakken en beoordelen. Wij vragen je om dit zo netjes mogelijk te doen. Wanneer er na de retourzending blijkt dat het artikel onnodige uitpakschade heeft opgelopen, hebben wij het recht om de waardevermindering te verrekenen met het aankoopbedrag.

Kom je er niet helemaal uit of heb je een andere vraag? Wij denken graag met je mee!
Bellen via:                070 327 4501
Mailen via:               [email protected]