Tuincentrum GroenRijk

Introductie

Groenrijk De Wilskracht is een tuincentrum gelegen in de prachtige gemeente De Wilskracht. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van een divers aanbod aan planten, bloemen, bomen en accessoires voor in en om uw tuin. Ons tuincentrum is al jaren een begrip in de regio en wij zijn trots op onze kennis en ervaring op het gebied van tuinieren.

In deze tekst zullen wij u meer vertellen over ons tuincentrum en de diensten die wij aanbieden in Den Haag en omgeving. Van het kopen van een nieuwe plant, tot aan het laten aanleggen van een compleet nieuwe tuin, wij staan voor u klaar.

Klik hier op uw regio om meer te weten te komen over ons tuincentrum GroenRijk de Wilskracht

Tuincentrum Den HaagTuincentrum Den Haag

Ons aanbod

Bij Groenrijk De Wilskracht bent u aan het juiste adres voor een grote variëteit aan planten en bloemen. Van seizoensgebonden bloemen tot exotische planten, wij hebben het allemaal. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te adviseren over de verzorging van de planten zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Naast planten bieden wij ook een ruim assortiment aan tuinmeubelen en accessoires. Van een comfortabele loungeset tot een prachtige parasol, wij hebben alles om van uw tuin een comfortabele en stijlvolle plek te maken. Onze tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geschikt voor elk type tuin.

Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Diensten

Naast het verkopen van planten, bloemen, bomen en accessoires, bieden wij ook diverse diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Tuinontwerp: Laat uw droomtuin door ons ontwerpen en aanleggen.

Snoeiwerk: Wij verzorgen het snoeiwerk van uw bomen en heesters.

Beplantingsadvies: Onze medewerkers geven u graag advies over welke planten het beste in uw tuin passen.

Verkoop aan bedrijven: Wij verkopen ook aan bedrijven, denk hierbij aan parken, bedrijfstuinen en gemeentelijke groenvoorzieningen.

Naast ons assortiment aan producten, bieden wij ook een aantal diensten aan. Onze tuinarchitecten kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw droomtuin. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een compleet nieuwe tuin, wij helpen u graag. Onze tuinarchitecten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp.

Daarnaast bieden wij ook tuinonderhoud aan. Wij kunnen uw tuin onderhouden zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud en weten precies hoe ze uw tuin in topconditie kunnen houden.

Bezoek ons tuincentrum

Wilt u meer weten over ons assortiment, diensten of wilt u gewoon een keer langskomen?

Bezoek ons tuincentrum in De Wilskracht. 

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en aanbiedingen? Volg ons dan op onze social media kanalen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum Groenrijk De Wilskracht.