Kerst bij GroenRijk de Wilskracht

Het is weer bijna zover! De gezelligste tijd van het jaar breekt aan! Bij GroenRijk De Wilskracht hebben wij alles om uw huis, tuin of balkon helemaal in de stemming te brengen. Van energie zuinige LED verlichting voor binnen en buiten tot aan de mooiste kunst kerstbomen die nauwelijks van echte te onderscheiden zijn. Shop veilig en snel in onze webshop, of bezoek ons tuincentrum in Den Haag waar we u ook graag verder helpen met persoonlijk advies.

Kerstshow 2023

Onze kerstshow is dit jaar weer een waar spektakel waar je al jouw kerst inspiratie op doet! Je vindt bij ons dit jaar 4 verschillende thema's: het harp thema met een romantische uitstraling, het mystieke maan thema, het sterren thema, het ski thema met de klassieke wintersport artikelen én het klassieke kerst thema met alle kerst elementen zoals we deze kennen.

Energiezuinige kerstverlichting bij GroenRijk De Wilskracht

Nu de dagen weer steeds korter worden en het al sneller donker is, denken we al gauw weer aan de gezelligheid van kerstverlichting. Of je nu op zoek bent naar verlichting om de tuin mee in kerstsfeer te brengen of lampjes voor in de kerstboom. Bij GroenRijk De Wilskracht hebben we kerstverlichting voor elke plek en elk budget. Kerstlampjes kunnen tenslotte niet ontbreken als kerst decoratie dit jaar!

Kerstbomen bij GroenRijk De Wilskracht

Nu de temperaturen buiten toch echt beginnen te dalen en de herfst al bijna op zijn einde is, mogen we ook alweer aan de leukste tijd van het jaar gaan denken: De Kerst! Bij GroenRijk De Wilskracht  zijn we ook dit jaar wer trots op onze kerstshow! Hier vind je de nieuwste kunst kerstbomen. In ons assortiment vind je bomen van top merken als: Everlands, Black Box en Triumph tree! Heb je liever een echte kerstboom? Deze zijn vanaf eind November 2023 verkrijgbaar in ons tuincentrum. Ook dit jaar verkopen wij weer alleen de allerbeste bomen.

Kerstdorpen bij GroenRijk De Wilskracht

Bij een feestelijk interieur  kan een stralend kerstdorp niet ontbreken tijdens de kerst. De voorpret en het bouwen begint bij de meesten al weken voor de feestdagen. Geen betere manier om in de kerststemming te komen! Bij GroenRijk De Wilskracht vind je dan ook een breed assortiment huisjes en figuren, verlichting en achtergronden van topmerken als Luville, Jagendorfer en Hornby.