Kerstbomen

Échte Kerstbomen Den Haag

Hebben we het over kerstbomen, dan hebben we het over de heerlijk geurende, échte kerstbomen uit eigen kwekerij die vanaf begin november verkrijgbaar zijn in ons tuincentrum in Den Haag. GroenRijk De Wilskracht zoekt ieder jaar met veel zorg, een prachtige collectie kerstbomen uit. Van een Nordmann kerstboom met mooie dikke naalden tot een Fijnspar. Grote kerstbomen, kleine kerstbomen, dikke kerstbomen, dunne kerstbomen, kerstbomen met kluit of kerstbomen zonder kluit; wij halen alles voor u in huis, zodat iedereen een boom naar wens uit kan zoeken. Ons team helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte boom! Vanaf half oktober is onze kerstshow helemaal klaar en bent u van harte welkom om inspiratie op te doen.

De verschillende soorten kerstbomen bij GroenRijk in Den Haag

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! In ons tuincentrum in Den Haag kunt u dan ook terecht voor echte kerstbomen, maar ook voor kunstkerstbomen van Everlands, Triumph en Black Box in allerlei soorten en maten. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat u uit praktisch oogpunt voor een kunstkerstboom kiest. Dat heeft voordelen: geen naalden om op te vegen en ieder jaar is de kerstboom al in huis aanwezig. Maar een echte kerstboom biedt u de authentieke look en heerlijke dennen geur in huis. Dit zorgt natuurlijk voor meer sfeer in huis. Daarnaast is het ook een traditie om een echte boom in huis te hebben. Als je voor een echte kerstboom kiest, dan is het handig te weten dat de sparren in twee families zijn onder te verdelen: 

  • de Abies (zilversparren) 
  • en de Picea (sparren)

De Abies familie is iets duurder, omdat deze twee keer zo lang nodig heeft om te volgroeien, wat er wel voor zorgt dat deze van betere kwaliteit zijn. Andere verschillen zijn dat de Abies zachte rechtopstaande naalden heeft en de Picea familie meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren. Daar zit ook het prijsverschil in. Je kunt het best in ons tuincentrum langskomen om de twee spar families te komen bewonderen en de  kerstboom te kiezen, die het beste bij u past.

Toon filters Verberg filters

Filters