Kunstkerstbomen

Heeft u dit jaar echt geen zin in uitgevallen naalden? Of heeft u geen zin meer om ieder jaar geld uit te geven aan een echte kerstboom? Dan is daar een goede oplossing voor: De kunstkerstboom! Wij hebben in onze webshop een ruim assortiment met kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten
Vergelijk (0)

Waarom kiezen voor een kunst kerstboom?

Oké, een feit is dat een goede kunstkerstboom een flinke investering kan zijn. Maar, wel eentje waar u jarenlang plezier van heeft! Als u bijvoorbeeld ieder jaar opnieuw een kerstboom van €50 koopt, of eenmalig een kunstkerstboom van €250. Bent u na vijf jaar goedkoper uit bij een kunstvariant. Zo blijft er meer geld over om kerstdecoratie van te shoppen!

Een kunstkerstboom is beter voor het milieu

Bij het fabriceren en transport van een kunstkerstboom wordt ongeveer 27 kilo CO2 uitgestoten. Bij het kweken, transporteren en uiteindelijk verbranden van een echte kerstboom wordt slechts 3 kilo CO2 geproduceerd. Dit is aanzienlijk minder dan bij een kunst variant. Maar, een kunstkerstboom gaat vele tientallen jaren [langer] mee. Hier stoot u dus aan het eind van de rit een stuk minder CO2 uit. Dat is uiteindelijk beter voor het milieu! Bij het verbranden van de échte kerstbomen wordt de lucht ook vervuild. Dus eigenlijk is een kunstkerstboom op meerdere vlakken een goed alternatief voor een beter milieu!

Niet meer van een echte boom te onderscheiden

Vroeger was er echt duidelijk verschil te zien tussen een echte kerstboom en een kunstkerstboom. Gelukkig is dat allang niet meer het geval, de kunstvarianten zien er namelijk zó echt uit, dat u nauwelijks nog verschil ziet. Zeker met de kunstkerstbomen van  Everlands!  Wist u dat u kunstkerstboom met verlichting kunt kopen of wat dacht u van wit 'besneeuwde' kunstkerstbomen en zwarte kunstkerstbomen?

De mooiste kunstkerstbomen bij GroenRijk De Wilskracht

Niet echt de traditie, maar deze kunstkerstbomen hebben wel een luxe uitstraling. In onze webshop vindt u kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree. Bestellen gaat eenvoudig en snel en is binnen 3 dagen thuis bezorgd. Uiteraard bent u ook welkom bij GroenRijk De Wilskracht om onze selectie kunstkerstbomen te bekijken. Vanaf half oktober is onze kerstshow weer geopend!