Luville Kerstdorpen

Het is pas echt kerst als het kerstdorp tevoorschijn wordt gehaald. Niet alleen het eindresultaat telt maar zeker ook de gezelligheid om er telkens weer een mooi geheel van te maken. Bij GroenRijk De Wilskracht vindt u alles wat u nodig heeft om uw eigen unieke kerstdorp compleet te maken. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek ons tuincentrum in Den Haag om al helemaal in de kerstsfeer te komen.

Dit jaar heeft Luville collectie weer veel moois in petto! In deze blog lichten we de nieuwe collectie uit, zodat u weet wat u kunt verwachten én hoeu uw kerstdorp dit jaar naar een nog hoger niveau tilt. Er zijn maar liefst tientallen nieuwe items toegevoegd aan de collectie!

De nieuwe eyecatchers uit de Luville 2023 collectie

  • Luville Originals Skilift: De skilift is een echte eyecatcher in uw dorp, de skilift met gondeltjes en figuurtjes hangt tussen twee skilift huisjes! De Skilift van Luville is dan ook een klassieke toevoeging fvoor elke stijl kerstdorp.
  • Luville originals bierbrouwerij: In het dorp is kerst dé periode om leven in de lokale brouwerij te brengen. Daarom is er een de brouwerij mét bewegende elementen en verlichting. 
  • Luville specials Adventskalender: Is het cadeau voor de enthousiaste kerstdorpenbouwer of Luville lover! Iedere vakje bevat een Luville figuurtje of accessoire, een ludieke manier om het kerstdorp nog verder uit te breiden! 

Ontdek de Luville 2023 collectie bij GroenRijk De Wilskracht

U vindt in ons tuincentrum de Luville collectie met de bijzondere nieuwe eyecatchers van dit jaar! Bezoek onze kerstshow en dompel uzelf helemaal onder in alle trends van dit jaar, waardoor u flink veel inspiratie op doet. Nieuwe bewegende elementen, flitsende verlichting, speciale effecten, óf het begin van uw eigen nieuwe kerstdorp: U vindt uw inspiratie bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag, of bezoek onze webshop en neem online alvast een kijkje om de collectie van dit jaar te ontdekken!