Over ons

Groenrijk de Wilskracht is een sfeervol, breed georiënteerd tuincentrum in Den Haag. We hebben een uitgebreid assortiment aan tuinmaterialen, planten, bloemen, speelgoed, dierartikelentuinmeubelen, BBQ’s en sfeerartikelen om het thuis gezellig te maken. Neem gerust een kijkje op onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel, waar onze gespecialiseerde medewerkers altijd voor u klaar staan.

Bestrating

Het unieke aan ons tuincentrum is het zeer uitgebreide assortiment aan tuinmaterialen zoals bestrating, hout, schuttingen, tegels, zand, grond en allerlei andere artikelen. Eigenaar Jaap de Baat is al ruim 40 jaar specialist op het gebied van sierbestrating. Naast onze hout & bestrating afdeling hebben wij ook een team van enthousiaste hoveniers, die met veel creativiteit iets moois maken van elke tuin.

Bloemen

Ook op onze bloemenafdeling kunt u uitgebreid rondkijken tussen de bloemen, vaasjes en andere decoratieve artikelen. Onze medewerkers van de bloemenafdeling maken met veel liefde allerlei soorten boeketten van altijd verse bloemen. Ook zelf uw boeket samenstellen is mogelijk, onze medewerkers helpen u graag!

Planten

Voor zowel binnen als buiten hebben wij altijd een ruim assortiment aan prachtige planten, potterie en toebehoren. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag advies. Kom langs en maak uw huis en tuin fleurig en groen!

Jaap de Baat en het team van Groenrijk de Wilskracht