Energiezuinige kerstverlichting

Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we kerstverlichting voor binnen en buiten. Als u op zoek bent naar een stijlvolle manier om uw huis deze feestdagen te verlichten, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u LED Cluster-, en Micro clusterverlichting voor in de kerstboom en binnenshuis maar ook voor in de tuin en op het balkon!

Kerstboomverlichting voor binnen

Een van de bekendste soorten kerstverlichting voor binnen is natuurlijk kerstboomverlichting. Uiteraard zijn er nog veel meer soorten verlichting. Kerstverlichting is tegenwoordig eenvoudig te gebruiken. Koppelbare kerstverlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wat daarnaast erg goed is om te weten, is dat wij bij GroenRijk De Wilskracht uiteraard ook LED kerstverlichting verkopen.

LED verlichting is duurzaam én goed voor het milieu. Daarnaast gaat Cluster en Micro clusterverlichting veel langer mee dan gewone kerstverlichting en dat is dan weer goed voor uw portemonnee. Bent u toch op zoek naar kerstverlichting zonder stekker? Dan hebben wij ook kerstverlichting op batterijen. Dat is heel handig, want deze soort verlichting kunt u overal in huis ophangen. Het enige wat u dan nodig heeft, zijn batterijen en ook die kunt u in ons tuincentrum vinden. Voor elke plek in en om het huis is bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag geschikte kerstverlichting te vinden

De mooiste kerstverlichting voor buiten

Buitenshuis kunt u natuurlijk ook die ultieme kerstsfeer creëren. Het maakt niet uit of u van uitbundige kerstverlichting houdt of juist meer subtiel en ingetogen. Alles is mogelijk, want het assortiment bij GroenRijk De Wilskracht is erg uitgebreid! Ook wanneer u geen tuin, maar juist een patio of balkon hebt, is het mogelijk om kerstverlichting op te hangen. Zowel voor binnen als buiten, met of zonder batterij zijn er zoveel soorten kerstverlichting. Enkele voorbeelden hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Cascadeverlichting: Deze soort verlichting bestaat uit een bos van draadjes met heel veel lampjes daaraan. Deze verlichting wordt eigenlijk gebruikt als kerstboomverlichting.
  • Lichtgordijn: Het woord zegt het eigenlijk al; het is een gordijn van lichtjes en wordt vaak voor een raam of deur gehangen. Dit geeft een leuk effect, want het lijkt net of het dan sneeuwt.
  • Clusterverlichting: Bij deze soort verlichting zitten de lichtjes heel erg dicht bij elkaar. Dit zorgt voor een nog sfeervoller effect.
  • IJspegelverlichting: De vorm van deze verlichting ziet eruit van ijspegels en is heel leuk om aan de dakgoot of gevel te hangen. Daarnaast is het ook heel leuk om dit langs de rand van je balkon te hangen.

Wat is het verschil tussen Cluster verlichting en Microcluster verlichting?

Op het eerste gezicht is het verschil tussen cluster en microclusterverlichting misschien moeilijk te zien maar toch is die er wel degelijk! We leggen even uit hoe het zit!

Clusterverlichting 

Deze lampjes hebben een grote hoeveelheid kleine lampjes dicht bij elkaar. Cluster kerstverlichting is vooral bekend vanwege de "boa" van licht die ontstaat wanneer de lampjes dicht bij elkaar staan en heeft ongeveer 160 dicht bij elkaar staande lampjes per strekkende meter. De lampjes zijn ook de duurste van deze vier soorten kerstverlichting vanwege het aantal lampjes per strekkende meter. In enkele minuten zullen honderden prachtige lampjes op uw kerstboom branden nadat u deze kerstverlichting daar hebt geplaatst.

Micro clusterverlichting

Microclusterverlichting is een minder extravagante vorm van clusterverlichting . Elke strekkende meter heeft ongeveer 50 lampjes. Clusterverlichting is de minst dure variant van clusterverlichting.