Tuinverlichting

Tuinverlichting is niet alleen praktisch om bijvoorbeeld tuinpaden en deuren te verlichten. Met de juiste buitenverlichting creëert u een stijlvolle sfeer in uw tuin of op het balkon. Ook kunt u ervoor kiezen bijzondere planten, bomen of ornamenten uit te lichten waardoor u er ook na zonsondergang nog van kunt genieten. Bekijk ons uitgebreide assortiment verlichting hier online in onze webshop en bestel eenvoudig, snel en veilig. Heeft u liever persoonlijk advies? Dan heten we u van harte welkom bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag.

Tuin verlichting kopen voor uw tuin

Als u op zoek bent naar mooie buitenverlichting, dan bent u bij GroenRijk De Wilskracht aan het juiste adres. Bent u op zoek naar buitenlampen met of zonder sensor, tuinspots, tuinlantaarns, wandverlichting, wandlampen of accessoires hiervoor? Kom dan gezellig langs als u nabij Den Haag woont. Wilt u liever wel of geen LED verlichting, wel of geen sensor? Wij hebben voor elke situatie een oplossing! Kom langs en laat u inspireren in ons tuincentrum.

Solar tuinverlichting

Bent u op zoek naar de beste solar tuinverlichting? Zoek dan niet verder. Solar buitenverlichting werkt op zonne-energie en is daarom erg duurzaam maar ook nog eens enorm praktisch. U heeft namelijk geen stroom of elektriciteit nodig, u hoeft alleen een zonnig plekje in de tuin of op uw balkon te vinden! De buitenlampen die op zonne-energie werken, zijn voorzien van een zogeheten solar module die door het zonlicht wordt opgeladen. Een tuinlamp op zonne-energie is dan ook te koop in verschillende vormen en maten, denkt u eens aan:

  • Solar buitenlampen met een beweginssenor
  • Solar verlichting speciaal voor uw balkon

De meeste zonne-energie lampjes behoren tot de LED tuinverlichting categorie wat ze ook nog eens erg zuinig maakt! Door deze prachtige solar buitenlampen aan te schaffen, bespaart u niet alleen geld maar bent u ook nog eens bewust bezig met het milieu. Maak uw tuin nu ook prachtig verlicht door deze solar lampjes. 

Tuinverlichting zonne energie kopen

Het assortiment buitenverlichting en lampen op zonne-energie is in Nederland beperkt, dit zal met ons klimaat te maken hebben en met de relatief hoge aanschafprijs. Daarentegen kan de lamp overal geplaatst worden zonder last te hebben van kabels of graafwerk. Dus bent u op zoek naar mooie grondspots of wilt u simpelweg geen bedrading bij sokkellampen of wandverlichting, dan is solarverlichting ideaal! Gaat u liever voor een romantische lantaarn met zonne-energie verlichting of verlicht u uw tuinpad met gekleurd licht van onze solar spiesen?

Hoe werkt solarverlichting?

Als u denkt dat de zon altijd moet schijnen om profijt te hebben van de zonne energie, dan heeft u het verkeerd! Enkel daglicht is namelijk al meer dan voldoende om de buitenverlichting van solar te laten werken. De zon hoeft dus niet volop te schijnen om energie op te vangen. In de solar lampen is een lichtcollector (zonnepaneeltje) verwerkt, die verantwoordelijk is voor het opvangen van licht. Hier wordt dan ook het licht omgezet in energie. Deze energie wordt opgeslagen in een accu of batterij. Als het donker wordt, gaat de lamp automatisch branden dankzij de ingebouwde schemerschakelaar.

Zwakstroom tuinverlichting aanleggen

In de tuin is zwakstroom simpelweg niet meer weg te denken. De lampen zijn eenvoudig te installeren, hebben een laag energieverbruik en zijn veilig. Vooral de kleine lampjes, vaak op spies, zijn prachtig om tuin en vijver extra te belichten. Ook hierin kunt u kiezen uit klassieke- en moderne modellen, voor elke stijl tuin is er bijpassende verlichting.

 

Licht- en bewegingssensoren buiten kopen

Licht- en bewegingssensoren lampen gaan pas branden als ze ingesteld zijn op een bepaalde lichtsterkte of beweging afstand. Wordt het buiten donker dan springt het buitenlicht vanzelf aan. Is er een bewegend voorwerp binnen de straal die ingesteld is? Dan wordt de bewegingssensor geactiveerd. 

Bijkomend voordeel is dat deze lampen energiezuinig zijn, omdat ze alleen werken bij ingestelde activiteiten. Dankzij buitenlampen met schemerschakelaars en bewegingssensoren bespaart u een hoop energie en kunt u rustiger leven. Een schemerschakelaar laat het licht automatisch aan en uit gaan wanneer het buiten donker of licht wordt. Eigenlijk een dag en nacht schakelaar die ook wel buitenlamp met schemersensor wordt genoemd. Een ander nuttig voordeel van een buitenlamp met sensor is dat het mogelijke inbrekers afschrikt! 

Klassiek en moderne buitenverlichting kopen

Bij ons tuincentrum kunt u terecht voor de traditionele klassieke buitenlampen. Deze lampen, denk aan de stal- en straatlantaarns, zijn gemaakt van metaal, aluminium of gietijzer. De moderne buitenlampen zijn vaak gemaakt van aluminium en roestvrijstaal en zijn door de materiaalkeuze onderhoudsvrij.

Ook voor tuinmeubelen, sierbestrating, hout en buitenspeelgoed kunt u bij ons terecht! We heten u van harte welkom in GroenRijk de Wilskracht in Den Haag!