Koopzondag Den Haag

Koopzondag Den Haag bij GroenRijk de WilskrachtShoppen op koopzondag in Den Haag of omgeving? Bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag is het elke week koopzondag!

Koopzondag tuincentrum Den Haag

Alles voor buiten én binnen shoppen op koopzondag in ons tuincentrum in Den Haag? Dat kan! Wij zijn op koopzondag van 12.00 tot 17.00 geopend zodat u ook op zondag inspiratie op kunt doen en uw huis of tuin kunt opfleuren! Bij de Wilskracht kunt u voor alles voor in huis of tuin terecht, van kleine en grote planten tot complete tuinhuizen! Ook op koopzondag is ons tuincentrum verdeeld in overzichtelijke Rijken, namelijk:

  • BuitenRijk – waar u alles kunt vinden voor in uw tuin van bestrating tot tuinverlichting;
  • BinnenRijk – waar u alles kunt vinden om het binnenshuis op te fleuren, zoals binnen planten en vazen of potten;
  • SfeerRijk – op koopzondag net zo gezellig als iedere andere dag! Hier slaagt u voor de lekkerste geurkaarsen en de mooiste kussens voor op de stoelen of bank;
  • WaterRijk – voor nieuwe vijvers en bestaande vijvers, fonteinen en ornamenten;
  • DierenRijk – van voer tot speeltjes, u vindt hier alles om uw huisdier gezond en gelukkig te houden;
  • BloemRijk –  voor alle gelegenheden hebben wij wel een bloemetje en staat onze bloemist ook op koopzondag voor u klaar om samen met u iets leuks samen te stellen.

Koopzondag speelgoedwinkel Den Haag

Niet alleen voor huis, tuin en dier kunt u op koopzondag bij ons terecht, maar ook voor een groot speelgoed assortiment bent u bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag op het juiste adres! Speelgoed voor binnen en buiten, driewielers, loopfietsen, zwembaden en klimtoestellen. In ons SpeelgoedRijk vindt u het allemaal.

Shoppen op koopzondag bij GroenRijk Den Haag

Komt u ook op koopzondag bij ons in Den Haag shoppen? Wij verwelkomen u maar al te graag! Naast elke week koopzondag te hebben, zijn wij van maandag tot en met zaterdag ook open! Voor alle openingstijden en de route, zie contact.