Schaduwdoeken.

Met schaduwdoeken is het mogelijk om een decoratieve en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras te maken.

Schaduwdoeken zijn eenvoudig zelf te monteren maar laten monteren is ook mogelijk.

In ons assortiment vindt u verschillende kleuren, maten en materialen schaduwdoeken.  

Voor uitgebreid advies over schaduwdoeken kunt u altijd terecht in ons tuincentrum in Den Haag. 

Creëer de coolste chillzone in uw tuin met schaduwdoeken!

Zeg vaarwel tegen die brandende zonnestralen en verwelkom een verkoelende oase van schaduw in uw tuin. Met de magie van Nesling schaduwdoeken transformeer u uw buitenruimte tot de ultieme chillzone. Deze trendy doeken zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan uw tuin. Bereidt u voor op eindeloze middagen vol ontspanning, verfrissing en natuurlijk de nodige dosis coolness.

Tuinmeubelen | schaduwdoek Nesling | zonswering | tuincentrum Den Haag Tuinmeubelen | schaduwdoek Nesling | zonswering | tuincentrum Den Haag

Monteer als een pro! Hoe hangt u zelf een schaduwdoek op?

Het is tijd om uw innerlijke klusser naar boven te halen, want het monteren van een schaduwdoek is een piece of cake! Met onze handige tips en tricks bent u in no-time een ware schaduwkampioen. Of u nu gaat voor een klassieke rechthoekige vorm of een creatieve schuine opstelling, met onze eenvoudige stappen en uw DIY-skills hangt u het schaduwdoek als een pro op. Laat die jaloerse blikken van de buren maar komen!

Volg deze stappen en voor u het weet geniet u van de verkoelende schaduw:

 • Bepaal de locatie 
  Kies de ideale plek waar u het schaduwdoek wilt ophangen. Denk aan de gewenste schaduwpositie en de beschikbare bevestigingspunten, zoals muren, palen of bomen.
 • Meet en markeer 
  Meet de juiste afstanden en markeer de plekken waar u de bevestigingspunten wilt plaatsen. Zorg voor voldoende spanning en ruimte tussen het doek en de ondergrond.
 • Bevestig de bevestigingspunten
  Boor gaten of monteer de bevestigingspunten op de gemarkeerde plekken. Zorg voor stevige en stabiele bevestiging.
 • Span het doek
  Bevestig het doek aan de bevestigingspunten en span het geleidelijk aan. Zorg ervoor dat het doek gelijkmatig strak en vrij van rimpels is. Gebruik de bijgeleverde spanelementen om de juiste spanning te creëren.
 • Controleer en verstel
  Controleer of het doek mooi strak is en in de gewenste positie hangt. Indien nodig kunt u de spanning aanpassen door de spanelementen te verstellen.
 • Geniet van de schaduw
  Uw schaduwdoek is nu perfect opgehangen! Ga heerlijk ontspannen en geniet van de verkoelende schaduw die het biedt. Vergeet niet uw favoriete drankje mee te nemen!

Onthoud dat het altijd handig is om de gedetailleerde instructies die bij het schaduwdoek worden geleverd. Zo bent u verzekerd van een correcte en veilige installatie.

Ontdek uw schaduwstijl: kleuren, maten en materialen die passen bij uw vibe!

Of u nu houdt van levendige kleuren die uw tuin laten stralen of juist kiest voor subtiele tinten die harmoniëren met de natuurlijke omgeving,  Met een breed scala aan kleuren, maten en materialen vindt u bij ons gegarandeerd het perfecte schaduwdoek dat aansluit bij uw stijl en behoeften. Van knusse hoekjes tot ruime terrassen, we hebben de ideale maat voor elke buitenruimte. En niet te vergeten, onze materialen zijn van topkwaliteit, zodat uw schaduwplek bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Kom gezellig langs in ons schaduwdoekparadijs in Den Haag!

Heeft u nog vragen, behoefte aan advies of wilt u gewoon de nieuwste schaduwdoeken in levenden lijve bewonderen? Breng dan een bezoek aan ons knusse tuincentrum in Den Haag. Ons team van schaduwdoekexperts staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren en u te voorzien van het beste advies. Kom langs en ervaar de wereld van de schaduwdoeken zelf. U zult versteld staan van de verkoelende en stylish mogelijkheden die op u wachten!

Neem gerust contact met ons op als u nog meer vragen heeft over schaduwdoeken. We zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u deze zomer kunt genieten van de ultieme schaduwervaring!

KOM LANGS!