Inspiratie voor alle vaders!

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders van het land weer in het zonnetje! Heeft u al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor u het weet, is het zover. Bij GroenRijk de Wilskracht geven we u graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in de Wilskracht of bekijk onze webshop en doe inspiratie op.

Speciaal voor de barbecueliefhebber 15% korting op onze voorraad barbecues!

Voor de vaders die gek zijn op rokende barbecues, de geur van gebraden vlees en de gezelligheid van samen buiten eten, hebben wij stoere cadeaus.Helemaal fraai is dat deze nu ook nog eens een stuk goedkoper zijn! Dankzij onze speciale vaderdag aanbieding. Koop een barbecue voor papa en krijg 15% korting op onze voorraad exemplaren. De actie is geldig tot en met zondag 19 juni! Heeft pa al een BBQ? Wij hebben ook leuke en handige barbecue accessoires voor de echte grillmaster! Wat dacht u van handige handschoenen of tangen? Misschoen wel een barbecuehoes of een schort of grillboek?

 

Bekijk barbecues

 

 

Voor de kwekers

Voor de vaders die het leuk vinden om zelf groente en fruit te verbouwen of het liefst een appeltaart eten met zelfgekweekte appels, hebben wij volop leuke ideeën! GroenRijk de Wilskracht is uw specialist op het gebied van groen. Wat dacht u van een fruitboom waarin uw vaders lievelingsfruit groeit? Wij hebben verschillende soorten hard fruit, dit zijn fruitsoorten met een klokhuis, zoals appels en peren. Of gaat u liever voor zacht fruit, zoals frambozen, aardbeien, blauwe bessen of bramen? Naast fruit hebben wij natuurlijk ook groenteplanten of kruidenplanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie peperplant voor de vaders die gek zijn op pittig eten, of een tomatenplant voor de liefhebbers van verse tomatensoep. Wees creatief! 

 

Voor de relaxte vaders

Voor de vaders die graag buiten zijn en hun tijd graag besteden aan het lezen van een boek, wat puzzelen of luisteren naar hun favoriete muziek, bieden wij ook geschikte cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan goede en comfortabele kussens voor buiten of een prachtige schaduwdoek die verkoeling biedt op de warmere dagen. Voor de binnenblijvers hebben we ook stijlvolle kaarsen en geurstokjes van Maison Berger. Want zeg nu eerlijk, ook vaders houden van ontspanning en lekkere geuren in huis.

Voor de handige vaders

Vaders die zijn geboren met twee rechterhanden en van elk hoekje in de tuin een nieuw project maken, hebben wij de leukste, handigste cadeaus. Is uw vader vaak in de tuin te vinden en houdt hij ervan om de tuin lekker bij te houden? Dan heeft hij natuurlijk wel de juiste attributen nodig. Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u onder andere handige tuingereedschappen, een goede grasmaaier, een schep of een snoeischaar van merken als Gardena en Wolf Garten Tools. Geef een tegoedbon voor een middag samen klussen cadeau inclusief gloednieuw gereedschap. De mooiste momenten beleeft u samen.

Voor de dierenliefhebbers

Voor de vaders die het leuk vinden om wat kleine dierenvrienden in de tuin te hebben, is het leuk om wat extra leven in de brouwerij te brengen. Dat is zo gepiept met onze selectie aan huisdieren verzorgingsproducten. Bij ons vindt u voor de vogels in uw tuin de volgende producten:

  • vogelhuisjes,
  • drinkschalen,
  • vleermuishuisjes,
  • voederplateaus,
  • vogelvoer,
  • pindakaashouders,
  • insectenhotels.

Vaderdagcadeaus bij GroenRijk de Wilskracht

Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we voor iedere papa een passend cadeau! De groene liefhebbers zijn natuurlijk helemaal op hun plek bij ons tuincentrum. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Den Haag voor mooie tuinplanten, vaste planten, klimplanten, palmbomen, olijfbomen,  bloeiende kamerplanten en nog veel meer. Ook voor tuinmeubelen of leuke interieur-sfeermakers bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom. We helpen u graag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De nazomerblos van de 'Pretty Lady'

De Herfstanemonen van de 'Pretty Lady'-serie bloeien compact en zeer rijk van augustus tot in de herfst. Houd de zomer nog even vast en geniet van deze laatbloeiende oosterse schoonheden.

 

Intense kleuren

Oorspronkelijk komt de wilde Anemone hupehensis uit China, maar deze 'Pretty Lady'-serie is geteeld in Japan en was bij de introductie al gelijk populair. Geen wonder, de planten blijven compact, bloeien langdurig en ze...

Lees meer...
Makkelijke plant? Neem een bolchrysant!

Bolchrysanten komen oorspronkelijk uit China waar ze symbool staan voor een lang leven. Zelf hebben ze sowieso een lang leven, ze bloeien tot diep in de herfst. Groene vingers heb je niet nodig voor een mooie bolchrysant. Het is een makkelijke en zeer decoratieve plant, die weinig onderhoud vraagt en die je gewoon in de volle zon kunt zetten.

 

Makkelijke plant? Neem een bolchrysant!

Wat je bij bolchrysanten eigenlijk all...

Lees meer...
Mix en match met vaste planten

Vind je het fijn om planten neer te zetten die ieder jaar terugkomen? Dan heeft GroenRijk een ideale en duurzame mix waarmee jouw balkon of tuin er in de zonnige maanden telkens perfect uit ziet!

 

Te koop en te mix

De meeste van deze vaste planten zijn zonaanbidders die ook wat halfschaduw aan kunnen: 

  • Gaura lindheimeri 'Geyser' 
    De bloemen van deze compacte prachtkaarssoort dansen als vlinde...
Lees meer...