Inspiratie voor alle vaders!

Zondag 19 juni is het weer zover: Vaderdag. Op deze dag zetten we alle vaders van het land weer in het zonnetje! Heeft u al een origineel Vaderdag Cadeau in huis? Voor u het weet, is het zover. Bij GroenRijk de Wilskracht geven we u graag inspiratie op het gebied van cadeaus voor de liefste man van de wereld. Wij hebben voor alle soorten vaders een passend cadeau. Kom langs in de Wilskracht of bekijk onze webshop en doe inspiratie op.

Speciaal voor de barbecueliefhebber 15% korting op onze voorraad barbecues!

Voor de vaders die gek zijn op rokende barbecues, de geur van gebraden vlees en de gezelligheid van samen buiten eten, hebben wij stoere cadeaus.Helemaal fraai is dat deze nu ook nog eens een stuk goedkoper zijn! Dankzij onze speciale vaderdag aanbieding. Koop een barbecue voor papa en krijg 15% korting op onze voorraad exemplaren. De actie is geldig tot en met zondag 19 juni! Heeft pa al een BBQ? Wij hebben ook leuke en handige barbecue accessoires voor de echte grillmaster! Wat dacht u van handige handschoenen of tangen? Misschoen wel een barbecuehoes of een schort of grillboek?

 

Bekijk barbecues

 

 

Voor de kwekers

Voor de vaders die het leuk vinden om zelf groente en fruit te verbouwen of het liefst een appeltaart eten met zelfgekweekte appels, hebben wij volop leuke ideeën! GroenRijk de Wilskracht is uw specialist op het gebied van groen. Wat dacht u van een fruitboom waarin uw vaders lievelingsfruit groeit? Wij hebben verschillende soorten hard fruit, dit zijn fruitsoorten met een klokhuis, zoals appels en peren. Of gaat u liever voor zacht fruit, zoals frambozen, aardbeien, blauwe bessen of bramen? Naast fruit hebben wij natuurlijk ook groenteplanten of kruidenplanten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie peperplant voor de vaders die gek zijn op pittig eten, of een tomatenplant voor de liefhebbers van verse tomatensoep. Wees creatief! 

 

Voor de relaxte vaders

Voor de vaders die graag buiten zijn en hun tijd graag besteden aan het lezen van een boek, wat puzzelen of luisteren naar hun favoriete muziek, bieden wij ook geschikte cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan goede en comfortabele kussens voor buiten of een prachtige schaduwdoek die verkoeling biedt op de warmere dagen. Voor de binnenblijvers hebben we ook stijlvolle kaarsen en geurstokjes van Maison Berger. Want zeg nu eerlijk, ook vaders houden van ontspanning en lekkere geuren in huis.

Voor de handige vaders

Vaders die zijn geboren met twee rechterhanden en van elk hoekje in de tuin een nieuw project maken, hebben wij de leukste, handigste cadeaus. Is uw vader vaak in de tuin te vinden en houdt hij ervan om de tuin lekker bij te houden? Dan heeft hij natuurlijk wel de juiste attributen nodig. Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u onder andere handige tuingereedschappen, een goede grasmaaier, een schep of een snoeischaar van merken als Gardena en Wolf Garten Tools. Geef een tegoedbon voor een middag samen klussen cadeau inclusief gloednieuw gereedschap. De mooiste momenten beleeft u samen.

Voor de dierenliefhebbers

Voor de vaders die het leuk vinden om wat kleine dierenvrienden in de tuin te hebben, is het leuk om wat extra leven in de brouwerij te brengen. Dat is zo gepiept met onze selectie aan huisdieren verzorgingsproducten. Bij ons vindt u voor de vogels in uw tuin de volgende producten:

  • vogelhuisjes,
  • drinkschalen,
  • vleermuishuisjes,
  • voederplateaus,
  • vogelvoer,
  • pindakaashouders,
  • insectenhotels.

Vaderdagcadeaus bij GroenRijk de Wilskracht

Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we voor iedere papa een passend cadeau! De groene liefhebbers zijn natuurlijk helemaal op hun plek bij ons tuincentrum. Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Den Haag voor mooie tuinplanten, vaste planten, klimplanten, palmbomen, olijfbomen,  bloeiende kamerplanten en nog veel meer. Ook voor tuinmeubelen of leuke interieur-sfeermakers bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom. We helpen u graag!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...
Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!


Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een een...

Lees meer...
De flowerpower van hoornviooltjes

Aan het kleurrijke hoornviooltje (Viola cornuta) kun je gewoon geen hekel hebben. De bloemen fleuren makkelijk een leeg plekje of hoekje op, bloeien lang door en de groene bladeren houden stand tijdens de winter. GroenRijk heeft voor jou alvast hoornviooltjes in een wandhanger geplant zodat je er thuis gelijk van kunt genieten. 


Vrolijk viooltje 

Het hoornviooltje (Viola cornuta) is in het wild te vinden in de Pyreneeën, Alpen...

Lees meer...