Click & Collect

Weet u precies wat u wilt hebben. Het is mogelijk om een bestelling af te halen volgens het click & collect principe. Dit houdt in: bestellen en vervolgens bij ons voor de winkel 'buiten afhalen'.

Bestellen kan op twee verschillende manieren:

  1. Via onze webshop. Een selectie van ons assortiment staat online in onze webshop. Je geeft dan tijdens het afrekenen aan dat je het product af wil halen in het tuincentrum. Het is daarbij ook mogelijk om pas te betalen bij afhalen. Shop snel via www.dewilskracht.nl. 
  2. Via het bestelformulier dat je onderaan deze pagina vindt. Je kunt dan betalen bij afhalen.

Het bestelformulier gebruiken

Om je bestelling zo snel en goed mogelijk voor je klaar te zetten, is het belangrijk dat je alle velden van het bestelformulier onderaan deze pagina zo uitgebreid mogelijk invult:

  1. Vul eerst je persoonlijke gegevens in.
  2. Laat ons vervolgens in het veld 'Mijn bestelling' weten welke producten je wil bestellen. Benoem hierbij de artikelnaam en eventueel de EAN code die je op een van onze webshops kunt vinden.
  3. Kies jouw afhaalblok.
  4. Mocht je een foto van het product hebben (welke je bijvoorbeeld op internet hebt gevonden), kun je deze via de 'Bestand kiezen' knoppen toevoegen.
  5. Klik op de groene knop met 'Versturen' en je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je bestelling. In deze bevestiging vind je ook het geplande ophaalmoment van je bestelling.
  6. Twijfel je of je het product juist hebt omschreven? Bel ons via 06 13704839 en we helpen je graag verder. Je kunt ook overwegen je bestelling alsnog te plaatsen via een van onze webshops (zie hierboven). Je hebt dan de keuze om het af te halen of gewoon lekker thuis te laten bezorgen. Dit blijft uiteindelijk de snelste en eenvoudigste optie.

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan helaas voorkomen dat dit in een enkel geval niet lukt. We vragen hiervoor om je begrip. Wil je 100% zeker zijn dat jouw bestelling op tijd klaar staat? Bestel dan via onze webshop in plaats van het bestelformulier.

Online bestellen

Er dient minimaal 4 uur tussen de bevestiging van de bestelling en het afhaalmoment te zitten.

Velden met * zijn verplicht.