KiKa Kerstballen

KiKa Kerstballen

Deze kerst kunt u uw kerstboom met een heel mooi doel versieren. Ons tuincentrum GroenRijk De Wilskracht verkoopt namelijk de KiKa Kerstballen. Bij het kopen van deze bijzondere kerstballen steunt u Stichting Kinderen Kankervrij.

Stichting Kinderen Kankervrij

Stichting Kinderen Kankervrij vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Meer dan 550 kinderen krijgen in Nederland kanker. Daarvan geneest momenteel 75%. De stichting wilt dit percentage verhogen naar 95%. KiKa verzamelt geld in om onderzoeken te kunnen doen. Zij doen onderzoek naar activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd en meer genezing. Stichting Kinderen Kankervij heeft uw steun dus hard nodig. Koop daarom een KiKa Kerstbal en help de stichting met het doen van onderzoeken. Deze kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en Stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa Kerstballen kopen bij GroenRijk De Wilskracht

Femke, Judith, Vera en Roos zijn de vier KiKa helden. Zij vertaalden hun persoonlijke verhaal in een tekening. Deze tekening is als opdruk te zien op de kerstballen. Daarnaast hebben zij zelf een verhaaltje geschreven die zij graag willen delen.

  • Femke (10 jaar): "Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!"
  • Judith (6 jaar): "In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!"
  • Vera (5 jaar): "Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens, dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!"
  • Roos (14 jaar): "Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala's. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding."

De KiKa Kerstballen kosten €4,95 per stuk. Van iedere kerstbal gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. Ons tuincentrum GroenRijk De Wilskracht is één van de 160 tuincentra in Nederland die deze kerstbal verkopen. Op 24 december wordt bekend gemaakt door Tuinbranche Nederland hoeveel kerstballen er zijn verkocht en hoeveel geld er aan KiKa wordt gedoneerd. U wilt toch ook uw steentje bijdragen? Kom langs, koop de KiKa Kerstbal en steun Stichting Kinderen Kankervrij!