Parasol en parasolvoeten

In ons tuincentrum in Den Haag hebben wij diverse soorten en maten parasols voor u uitgestald staan. Zo vindt je bij ons GroenRijk De Wilskracht zweef parasols, standaard parasols, strandparasols, parasolvoeten en parasol beschermhoezen. Laat u in de winkel adviseren over de diverse parasols. Onze medewerkers staan voor u klaar en laten u graag de parasols zien en testen.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten
Vergelijk (0)

Parasols in diverse soorten en maten

Met parasols creëert u uiteraard schaduw in de tuin, op het terras of balkon. Tegenwoordig laten parasols veel licht door en beschermen ze u daarnaast ook tegen de zon. Op deze manier kunt u op een veilige manier toch in de tuin genieten van de zon. 

Overige accessoires: parasolvoeten en beschermhoezen

Ook voor parasolvoeten en beschermhoezen bent u bij GroenRijk De Wilskracht op het goede adres. Zorg met een beschermhoes ervoor dat uw parasol goed wordt beschermd tegen wind, regen en alle andere weersomstandigheden. Bij ons kunt u ook terecht als u op zoek bent naar schaduwdoeken of balkondoeken. Zo kunt u op uw balkon ook gemakkelijk een plek in de schaduw creëren. Wilt u meer informatie over de parasol accessoires? Dan kunt u het best contact opnemen via telefoonnummer: 070-3274501 of kom gerust eens langs. De medewerkers van ons tuincentrum staan voor u klaar.

Parasols, parasolvoeten en beschermhoezen koopt u bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag

Parasols, parasolvoeten en beschermhoezen koopt u bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment met parasols en de daar bijhorende accessoires? Kom langs in ons tuincentrum voor advies, tips en inspiratie. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Wanneer u bij ons langskomt in Den Haag kunt ook meteen een kijkje nemen op onze afdeling met tuinmeubelen, zoals loungesets, tuintafels en tuinstoelen. Zo kunt u uw aankoop met een parasol zo compleet mogelijk maken. Bekijk onze openingstijden en dan mogelijk we u hopelijk snel verwelkomen in ons mooie tuincentrum.