Dierenwinkel

Dierenbenodigdheden kopen

Bij GroenRijk de Wilskracht bent u op het juiste adres als het gaat om het kopen van producten voor uw dier. In ons tuincentrum hebben wij een ruim assortiment aan dierenbenodigheden en accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Op zoek naar speeltjes voor uw huisdier? Kom vooral langs! Wij hebben niet alleen speeltjes, maar ook uiteraard ook over, kussen, stro, drink-en voederbakjes. Zo kunt u een dagje uit naar het tuincentrum combineren met het kopen van al uw dierenbenodigdheden.

Speeltjes voor uw huisdier

Houd uw huisdier actief met verschillende soorten speeltjes. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van voorwerpen waarmee u uw huisdier bezig houdt:

 1. Lichtjes
  Met een laser-lampje kunt u op de vloer of muur bewegingen maken waar uw huisdier achteraan gaat jagen. Dat is goed voor hun beweging en ze zullen helemaal gek worden omdat ze niet weten waar het lichtje precies vandaan komt.
   
 2. Jagen
  Uw dier laten jagen (oftewel zoeken) naar wat lekkere droge brokjes stimuleert het instinct. Van oorsprong moesten ze ook werken voor hun eten, dus door het binnenshuis voor ze te verstoppen en ze hun neus te laten gebruiken gaan ze lekker op zoek!
   
 3. Werpspeeltjes
  Activeer het jachtinstict van uw huisdier met werpspeeltjes! Honden worden er lekker actief van en katten kunnen zich terugtrekken met hun speeltje.

Kom langs bij De Wilskracht

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen. Neem gerust contact op via [email protected] of bel naar 070-3274501.