Boretti barbecues

Bij GroenRijk De Wilskracht vindt u barbecues van het topmerk Boretti. Boretti staat bekend om hun strak en modern design. Daarnaast worden de producten van Boretti van zeer sterk materiaal gemaakt waardoor u zeker weet dat uw barbecue lang mee gaat!

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten
Vergelijk (0)

De hoogwaardige barbecues van Boretti

Boretti heeft een breed assortiment barbecues. Zo zijn er compacte barbecues die u gemakkelijk mee kunt nemen tijdens een weekendje weg en een groot aantal hoogwaardige barbecues die uw buitenkeuken compleet maken. Boretti biedt barbecue liefhebbers ook een scala aan houtskool barbecues. Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues. Speciaal voor de barbecue liefhebber die niet kan kiezen, heeft Boretti barbecues ontwikkeld die op zowel houtskool als gas werken. Boretti biedt de keuze tussen houtskool barbecues, gas barbecues en barbecues die op houtskool én gas werken.

Een Boretti barbecue kopen bij GroenRijk De Wilskracht in Den haag

Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we een passie voor buitenleven! Barbecuen hoort voor ons bij een complete tuin en onze medewerkers delen graag hun kennis en kunde met u als het aankomt op het adviseren van de juiste barbecue voor uw tuin of patio. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag of neem even contact met ons op.