Buitenbranders

Maak het gezellig in de tuin, op het balkon of patio als het donker wordt. Met de buitenbranders van GroenRijk De Wilskracht geniet u nu nog langer van zwoele zomeravonden. Bekijk ons assortiment hier in onze webwinkel of kom langs in ons tuincentrum in Den Haag.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

Waarom zijn de Cosi branders zo populair

De Cosi branders zijn razend populair en dat is ook niet zo gek. Met hun stijlvolle design in vele kleuren en eenvoudige bediening tover je zo een gezellig knapperend vuurtje op tafel. Naast het strakke design is veiligheid uiteraard ook van belang en ook daar is aan gedacht. Kortom de Cosi branders zijn een aanwinst voor iedere tuin. patio of balkon. 

Welke brandstof moet er in een Cosiscoop brander

De Cosiscoop werkt op een gascartouche van 190 gram die je eenvoudig aan de onderzijde van de lantaarn bevestigt. Hierdoor heb je geen gedoe meer met vloeistoffen en krijg je ook nog eens een prachtige vlam!

Wat zijn inbouw Cosiburners

Naast de draagbare Cosiscoops zijn er ook de Cosiburners, deze meer permanente branders kun je inbouwen in bijvoorbeeld een muur, of tafel. De Cosibuner is in te bouwen met een uitsparing aan de bovenaknt waardoor je de burner kunt afde3kken met een speciale afdekplaat en zo het volledige oppervlak van bijvoorbeeld een tafel kunt gebruiken als de brander niet aan staat. Voor de Cosiburners zijn speciale accessoires als glasplaten beschikbaar voor een nog luxere uitstraling. De Cosiburners hebben een bijgeleverde gasslang en zijn aan te sluiten op een gasfles of andere gasbron.

De Cosi branders als het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Niet alleen voor eigen gebruik maar ook zeker als cadeau doen de Cosi branders het goed. De vele verschillende ontwerpen zorgen ervoor dat er voor elke smaak, stijl  en budget wel een passende brander te vinden is. Informeer in ons tuincentrum naar de mogelijkehden of zoek de perfecte Cosi brander hier online en laat hem thuisberzorgen.

Buitenbranders kopen bij GroenRijk De Wilskracht

Bij GroenRijk De Wilskracht hebben we een uitgebreide collectie buitenbranders van Cosi. Kom langs in GroenRijk De Wilskracht voor persoonlijk advies of neem een kijkje in onze webshop waar we het grootste gedeelte van onze collectie voor u op een rijtje hebben gezet.