Thema boeketten

Bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag bieden wij speciale thematische boeketten voor verschillende gelegenheden gedurende het jaar. Of u nu op zoek bent naar een romantisch boeket voor Valentijnsdag, een vrolijk boeket voor Pasen of een prachtig boeket voor Moederdag, wij hebben iets voor iedereen.

Toon filters Verberg filters

Filters

Rode rozen en Valentijnsboeketten

Onze bloemisten zijn experts in het samenstellen van boeketten die aansluiten bij de sfeer van de gelegenheid. Zo hebben wij bijvoorbeeld prachtige boeketten met rozen voor Valentijnsdag, boeketten met paastakken voor Pasen en boeketten met pastelkleurige bloemen voor Moederdag.

Maar ook Secretaressedag en Moederdag

Onze boeketten zijn niet alleen mooi, maar ook uniek. Onze bloemisten maken gebruik van de nieuwste trends en technieken en zorgen ervoor dat elk boeket er een echt kunstwerk uitziet. Wij beschikken ook over boeketten die goed aansluiten bij andere gelegenheden zoals Secretaressedag en kerst bijvoorbeeld. Ook voor allerlei andere cadeaus kunt u in ons tuincentrum terecht. Denk aan lekkere geuren, huisparfums, kaarsen, planten, accessoires voor huis, tuin en keuken en de meest sfeervolle sfeerartikelen. 

Voor rouwboeketten hebben wij een compleet boek in onze winkel met foto's om uit te kiezen. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag om samen een waardig boeket uit te zoeken voor de overledene. 

Bloemist Den Haag

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in ons tuincentrum en onze speciale thematische boeketten te bekijken. Wij garanderen dat u verrast zult zijn door de kwaliteit en originaliteit van onze bloemenarrangementen en wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte boeket voor uw gelegenheid.