Boeketten

Op zoek naar een boeket bloemen als cadeau of voor uzelf? Kom dan eens langs bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag. In ons tuincentrum vindt u namelijk een uitgebreide bloemenwinkel waar u de mooiste bloemen, bloemstukken en boeketten kunt scoren. Wij hebben altijd boeketten klaarstaan die u zo mee kunt nemen. Heeft u speciale wensen? Geeft het door aan één van onze bloemisten en zij stellen voor u een boeket samen naar uw wensen.

Toon filters Verberg filters

Filters

 

Boeketten met populaire bloemen

De boeketten die u vindt bij GroenRijk De Wilskracht zijn samengesteld met de beste kwaliteitsbloemen uit het seizoen. Ieder seizoen kent zijn eigen bloemen klassiekers, denk bijvoorbeeld aan de zonnebloemen in de zomer, die zich perfect leent voor een uitbundig en kleurrijk boeket. Tulpen zijn ook telkens maar kort verkrijgbaar, ze worden dus met zorg verwerkt in bijzondere boeketten. Bloemen die u vaak terug vindt in onze boeketten zijn:

  • Rozen
  • Gerbera's
  • Lisianthus
  • Lelie's

Tegenwoordig zijn de zogenaamde 'veldboeketten' erg hip! Ook deze vindt u in onze bloemenwinkel in Den Haag. Bent u misschien op zoek naar een bepaald boeket of een bepaalde bloem? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers.

 

Bestel boeketten in de webshop van GroenRijk De Wilskracht uit Den Haag

Op zoek naar een mooi boeket in omgeving Den Haag?

Voor de mooiste boeketten bent u dus bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag op het juiste adres! Verwen uzelf eens met een mooi boeket en kom uw favoriete bloemen uitzoeken. Wanneer u bij ons langs wilt komen, is het zeker de moeite waard om ons tuincentrum te bekijken. Wij hebben namelijk een ruim assortiment tuinplanten, kamerplanten en woonaccessoires. Heeft u trek gekregen of zin in een heerlijke cappuccino? Neem dan even een pauze in ons Tuincafé. Hier hebben wij heerlijke gebakjes, broodjes en drinken. Bekijk snel de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u snel. Tevens is ons tuincentrum elke zondag geopend. Tot dan!