Natuurlijke vijanden

De prepaid boxen van DCM Naturapy zijn een natuurlijk middel om uw planten te beschermen tegen plaaginsecten en andere tuinproblemen. Deze “therapie voor en door de natuur” gaat uit van het gezond starten en gezond houden van planten eerder dan het genezen ervan. De producten onder het DCM Naturapy® label zullen in eerste instantie preventief de groeikracht van de plant verhogen en de planteigen weerstand versterken op een geheel natuurlijke wijze. Zo is de plant alvast minder vatbaar voor mogelijke problemen.

 

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 11 van 11 producten
Vergelijk (0)

Daarnaast bevat het DCM Naturapy® assortiment een selectie natuurlijke vijanden uit de professionele tuinbouw om biologische evenwichten in de tuin na te streven en de meest voorkomende plaaginsecten, zoals engerlingen, bladluizen, spintmijten, coloradokevers en taxuskevers, fruitmotten, enz. op een biologische manier aan te pakken.

De prepaid boxen kunt u via onze webshop bestellen en worden kosteloos door DCM bij u thuis bezorgd. De levertijd van de prepaid boxen is ongeveer 7 dagen. Voor meer informatie en advies kunt u altijd terecht in ons tuincentrum in Den Haag