Nesling schaduwdoeken

Heerlijk zonnen in de tuin of op het terras is natuurlijk een cadeautje. Het is op warme dagen echter ook wel eens fijn om lekker in de schaduw te kunnen vertoeven. Gelukkig biedt GroenRijk de Wilskracht de oplossing! Met de schaduwdoeken van Nesling creëert u een decoratieve en trendy schaduwplek in uw tuin of op uw terras. Mooi om te zien, maar ook functioneel. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor een Coolfit schaduwdoek, rolgordijn of harmonicadoek. Met de Dreamsail waterafstotende uitvoering kunt u ook met een kleine regenbui nog buiten blijven zitten. Welke keuze u ook maakt, de Nesling schaduwproducten brengen sfeer in uw tuin! Wij verkopen in ons tuincentrum in Den Haag én in onze webshop verschillende schaduwproducten.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 13 van 13 producten
Vergelijk (0)

De schaduwdoeken zijn eenvoudig zelf op te hangen met de uitgebreide montagehandleiding. U bevestigt de schaduwdoeken aan uw huis, tussen palen of boven een pergola. De Nesling bevestigingsmaterialen zijn van hoogwaardig RVS en maken het kwaliteitsproduct Nesling compleet.

Bestel Nesling producten online!


 

Nesling schaduwdoek kopen | GroenRijk de Wilskracht
 

Coolfit Schaduwdoeken

Nesling heeft haar Coolfit doeken door TNO laten testen. Hieruit blijkt dat het doek 90 tot 95% van de schadelijke UV straling filtert! Het Nesling schaduwdoek kan de hele zomer buiten blijven hangen en is snel en eenvoudig op te hangen en te verwijderen. Door de polyester geweven stof is het vuilafstotend en verkleurt het niet. Ook krijg schimmel geen kans. Wel zo fijn als u met uw nieuwe tuinset onder het doek zit!

Beschikbare kleuren

 • Gebroken wit
 • Zand
 • Terracotta
 • Antraciet
 • Zwart
 • Lime green
 • Crème

Coolfit Harmonica

Het harmonicadoek is door Nesling ontworpen. Met dit innovatieve product heeft Nesling in 2008 de “Tuinidee Award” gewonnen. Aan u de keus: in de zon of uit de zon. Door middel van de bijgeleverde katrollenset is het doek eenvoudig open en dicht te schuiven. 

Beschikbare kleuren

 •  Gebroken wit
 •  Zand
 •  Antraciet

Nesling schaduwdoek kopen | GroenRijk de Wilskracht

Coolfit Rolgordijnen

Naast het tegengaan van hinderlijk laaghangende zon zorgt het rolgordijn tevens voor een stuk beschutting en privacy. Kijkt u maar naar de foto’s welke mogelijkheden dit Nesling product u kan bieden! De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

Beschikbare kleuren

 •  Gebroken wit
 •  Zand
 •  Antraciet

Dreamsail Schaduwdoek

De Dreamsail schaduwdoeken bieden u de mogelijkheid om ook met een kleine regenbui nog buiten te blijven zitten. Let wel op dat u de Dreamsail doeken op voldoende afschot plaatst om het water de kans te geven van het doek af te lopen. Neem daarom goed de bijgeleverde montage instructie door.

Maten en kleuren

De Dreamsail schaduwdoeken zijn beschikbaar in twee kleuren. Voor de andere producten gelden afwijkende kleurstellingen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bevestigingsmaterialen
 
Ook verkopen wij de materialen die nodig zijn om de Nesling doeken te bevestigen. Denk aan zaken als een spanmoer, paalanker, karabijnhaak, keilhuls, oogmoer en kettingen.
 

Nesling Pergola Kits

Met de Pergola Kits bouwt u eenvoudig zelf een pergola. Middels de handige elementen maakt u eenvoudig een hoek- of muurverbinding. Ook een vloerelement en verlengelement zijn in het assortiment opgenomen. Het pakket wordt compleet geleverd inclusief bouwplan, houtlijst, bouten en schroeven. Voor alle 8 maten Coolfit harmonicadoeken kan een pergola gebouwd worden! U kunt zelfs kiezen uit 3 modellen!
 

Schaduwdoek kopen

Wilt u uw tuin of dakterras ook verijken met een schaduwdoek? Goed idee! Kom langs bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag om ons assortiment in het echt te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag verder! Ook voor allerlei andere tuinartikelen bent u natuurlijk aan het juiste adres. Zien we u snel? Uiteraard kunt u de producten in onze webshop bekijken en bestellen. Er is keuze genoeg!