Bloemenafdeling

Op de bloemenafdeling van GroenRijk de Wilskracht kunt u terecht voor prachtige bloemen voor allerlei gelegenheden. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag voor ons complete bloemenassortiment. 

Een boeket voor elke gelegenheid

De bloemist op onze bloemenafdeling is gespecialiseerd in het maken van boeketten voor elke gelegenheid. Er staan op onze bloemenafdeling boeketten klaar, maar ook kunnen wij boeketten speciaal voor u samenstellen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een boeket voor de volgende gelegenheden: 

GroenRijk de Wilskracht steunt u ook in moeilijke tijden. Een mooi rouwarrangement helpt u door de zware tijden heen. Wij snappen dat u het al moeilijk genoeg heeft en geen zin heeft om veel tijd te besteden aan een rouwarrangement. Wij helpen u graag bij het verwerken van dit verlies. Maar naast zware tijden zijn er natuurlijk ook feestelijke gelegenheden in het leven. U kunt bij GroenRijk de Wilskracht prachtige boeketten samenstellen als tafelvulling bij uw trouwerij! Omdat wij gemakkelijk speciale boeketten voor u samen kunnen stellen is het voor ons geen probleem om een extra groot boeket te maken. Heeft u bijvoorbeeld een huwelijksjubileum? Dan zijn de grotere boeketten wellicht een goed idee. 

bloemen-boeket-den-haag

Bloemen bezorgen in regio Den Haag

Naast dat wij prachtige boeketten maken in Den Haag, bezorgen wij deze ook! Voor een kleine vergoeding brengen wij de prachtige boeketten bij u thuis. Heeft u dus geen tijd om naar ons tuincentrum te komen voor een bloemetje? Laat deze dan thuis bezorgen. Als u de snijbloemen goed verzorgd, gaan ze een lange tijd mee. 

Bloemen kopen in Den Haag

Voor de mooiste losse bloemen of boeketten komt u naar onze bloemenafdeling in GroenRijk Den Haag. Het aanbod is ruim en de bloemen zijn van goede kwaliteit. Voor vragen over ons aanbod kunt u langskomen in ons tuincentrum in Den Haag nabij Poeldijk, Rokkeveen, Pijnacker en Den Hoorn. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen. Heeft u een boeket op zondag nodig? Geen zorgen! Op zondag zijn wij van 12:00 tot 17:00 uur geopend. Hopelijk tot ziens bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag.