Tuinhuizen

De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van Midden-Europees grenenhout en zijn door de fijnnervige structuur van het hout zeer duurzaam. De wanden zijn met mes en groef op elkaar gezet. Een ander systeem dan de blokhutten die door een uitgekiend stapelsysteem in elkaar gezet worden en uitgevoerd zijn met een water- en winddicht profiel.

Naast deze tuinhuizen en blokhutten zijn er ook prieeltjes waar het 's zomers heerlijk toeven is. Naast het standaardpakket zijn er talrijke accessoires leverbaar zoals dakgoten, windveren, ramen, deuren (deelbaar) en bloembakken. Bovendien zijn alle huizen volgens een duidelijke beschrijving in elkaar te zetten. Kom vrijblijvend langs om op uw gemak een deel van de collectie te bekijken. Alle modellen plaatsen is helaas niet mogelijk, maar met de folder in de hand kunnen wij samen met u de modellen onder de loep nemen.

In ons assortiment hebben wij blokhutten van de volgende merken:

  • Hillhout
  • Outdoor Life Products
  • Woodvision
  • Elephant
  • Lugarde
  • Chalet Center (Be)

Wilt u een tuinhuisje kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons tuincentrum hebben wij een aantal tuinhuizen en overkapping opgebouwd staan als voorbeeld. Daarnaast kunnen wij aan de hand van de folder u nog veel meer mogelijkheden laten zien. Het tuinhuis wordt als bouwpakket geleverd, en kan vanzelfsprekend bij u thuis bezorgd worden. Ook het plaatsen van het tuinhuis / blokhut / overkapping kunnen wij voor u regelen, vul daarvoor het contactformulier in op de hovenierspagina. 

Bezorgen van uw tuinhuis of blokhut kan in de hele regio. Woont u in Nootdorp, Ypenburg, Leidschenveen, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Delft of een andere plaats in Zuid-Holland? Kom dan naar GroenRijk de Wilskracht voor deskundig advies voor uw blokhut.

 

In ons tuincentrum zijn de volgende tuinhuizen / blokhutten / overkappingen opgebouwd als voorbeeld:

Tuinhuis Sydney Excellent Type 3025 (Hillhout)                 Tuinhuis Sydney Excellent met overkapping (Hillhout)

 

Blokhut IJsland (Hillhout)                                            Odille 300 Blokhut / Tuinhuis (Outdoor Life Products)

 

Living modulair Excellent 400 x 400 cm Overkapping (Hillhout)