Woonaccessoires

Naast mooie kamerplanten en prachtige tuinplanten kunt u bij onze GroenRijk vestiging in Den Haag terecht voor de nieuwste en mooiste woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Wij hebben alles om uw interieur mooi in te richten en sfeer te geven. Wij verkopen in ons tuincentrum sfeerartikelen van onder andere Mica Decorations en Maison Berger. U bent bij ons natuurlijk van harte welkom om ons volledige assortiment te bekijken en wooninspiratie op te doen!

Wat zijn de woontrends van 2020?

Elke jaar zijn er bepaalde woontrends die centraal staan. Veel woontrends uit 2019 zien we in 2020 ook nog steeds. Wat in 2020 helemaal in is, zijn de natuurlijke, warme kleuren en materialen. Denk dan bijvoorbeeld aan pastelkleuren in combinatie met hout en marmer. Deze combinatie zorgt voor een sfeervol en warm interieur. Voor aankomend jaar zien we ook nog veel veel groen. Groene kamerplanten blijven dan ook nog steeds hip dit jaar. Wat we nog steeds veel zien is dat de natuur naar binnen wordt gehaald met planten en de kleur groen op de muur. Daarnaast zien we veel goudtinten. In combinatie met het groen is dat natuurlijk heel sfeervol en mooi! Hele andere kleuren die we dit jaar gaan zien, zijn blauw tinten zoals kobalt blauw, terracotta kleuren in combinatie met andere bruintinten. Wilt u niet meteen een complete verandering in uw interieur, maar wel een nieuwe touch geven? Met wat nieuwe kussens, kaarsen, een dekentje en waxinelichtjes komt u gegarandeerd al heel ver! De medewerkers van GroenRijk De Wilskracht kunnen u ook altijd advies geven en helpen bij het combineren van de juiste woonaccessoires.

Woonaccessoires voor elk interieur

Omdat er tegenwoordig zo ontzettend veel verschillende woonstijlen zijn, veranderen wij regelmatig ons assortiment. We voegen nieuwe producten toe en zorgen dat alles per stijl bij elkaar gepresenteerd wordt. Wat kunt u bijvoorbeeld vinden op onze woonaccessoires afdeling?

  • Landelijke woonaccessoires
  • Stoere, industriële woonaccessoires
  • Moderne woonaccessoires

Wat dacht u bijvoorbeeld van bloempotten en manden om uw balkon en tuin meer sfeer te geven. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook fotolijstjes, geurstokjes, beeldjes en spiegels. Neem ook meteen kijkje op onze afdeling met Bolsius en Maison Berger. Kom eens langs in Den Haag, dan kunt u met eigen ogen ons mooie assortiment bekijken.

Woonaccessoires | GroenRijk De Wilskracht | Den Haag

Bolsius en Maison Berger Paris kopen? Kom langs bij GroenRijk in Den Haag

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod met sfeervolle en prachtige woonaccessoires? U bent bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag natuurlijk van harte welkom. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen én u vindt bij ons een ruim assortiment van Bolsius en Maison Berger. Neem ook meteen een kijkje op onze kamerplanten afdeling. Ook hier kunt u inspiratie opdoen en woonaccessoires zijn perfect te combineren met hippe kamerplanten. Heeft u tijdens uw bezoek zin gekregen in een kopje koffie? Stop dan even bij ons Tuincafé. Hier kunt u genieten van verschillende soorten koffie, gebakjes en belegde broodjes. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk De Wilskracht in Den Haag!

Lees meer over Maison Berger

 

 

Woonaccessoires | GroenRijk De Wilskracht | Den Haag