Weber barbecues

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. Zo heeft Weber barbecues op gas, houtskool, elektriciteit en pellets. Met de Weber barbecues kan iedere BBQ liefhebber gemakkelijk een heerlijke maaltijd bereiden!

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 20 van 20 producten
Vergelijk (0)

Waarom is de Weber barbecue zo populair?

Weber barbecues zijn er in vele soorten en maten. Van de moderne Weber gasbarbecues tot de klassieke Weber houtskoolbarbecue. Ieder soort heeft zijn eigen voordelen, voor welke barbecue kiest u? Of heeft u eigenlijk nog geen idee? Kom langs bij groenRijk De Wilskracht in den Haag voor een ruim assortiment aan Weber barbecues. Met de barbecues van Weber kunt U het hele jaar door genieten van heerlijke maaltijden bereid in de buitenlucht! 

De voordelen van een Weber Barbecue

  • Een uitgebreide garantie van 5 tot maximaal 12 jaar
  • De Weber barbecues worden onder strenge controle geproduceerd van duurzame en degelijke materialen. Dit zorgt ervoor dat Weber barbecues robuust zijn, tegen een stootje kunnen en een zeer lange levensduur hebben.
  • Weber barbecues voldoen aan strenge veiligheidseisen.

De Weber houtskool barbecues

De houtskoolbarbecues van Weber hebben  een maximale stabiliteit dankzij het ontwerp van stevige poten en wieltjes. Voor nog meer veiligheid zit onder het handvat van het deksel een hitteschild. Dankzij de brikettenstarterset hoeft u de briketten niet aan te raken en krijgt u op een veilige manier uw barbecue op de juiste temperatuur. Met het One-Touch-systeem kunt u de as verwijderen zonder vieze handen te krijgen. Het Weber deksel zorgt niet alleen voor perfecte grillresultaten, maar vormt ook een handige buffer tussen de gloeiende briketten en uzelf.

Weber Gasbarbecues bij GroenRijk De Wilskracht

De gasbarbecues van Weber voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn gecertificeerd door een onafhankelijke nationale instelling. Het  volledige gascircuit van onze toestellen is voorgemonteerd en uiterst zorgvuldig gekeurd om eventuele gaslekken te voorkomen. Alle componenten -zoals de branders en regelaars – zijn systematisch getest. De gasbarbecues zijn zelfs bij sterke wind heel eenvoudig te ontsteken dankzij een elektronische ontsteking of een piëzo-ontstekingssysteem.

De elektrische barbecues van Weber

De elektrische barbecues van Weber hebben een vermogen tot 2,2 kW en zijn ontworpen om kortsluiting te voorkomen. Door het compacte design zijn de elektrische barbecues van Weber ook ideaal voor op het balkon of zelfs binnen (in een goed geventileerde ruimte)

Weber barbecue accessoires

Barbecueën gaat stukken beter en veiliger met de juiste accessoires. Naast de Weber barbecues vind je in ons assortiment daarom ook verschillende bijpassende Weber bbq accessoires. Van braadspit tot bakplaten en zelfs smart thermometers en pizzastenen! Zo kunt u werkelijk ieder gerecht makkelijk. veilig en snel bereiden! Alles wat u nodig heeft  voor een heerlijke  barbecue onder een dak bij GroenRijk de Wilskracht.