Bloemist Den Haag

De meest complete bloemist in de omgeving van Den Haag vindt u bij GroenRijk de Wilskracht. Hier vindt u elke dag verse bloemen en een breed, op het seizoen afgestemd, assortiment. Voor zowel kant en klare boeketten als zelf samengestelde boeketten bent u bij ons aan het juiste adres.Bloemist in Den Haag

Assortiment bloemist Den Haag

Bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag kunt u bij de bloemist voor het volgende terecht:

  • Rozen;
  • Fair Flowers;
  • Romantische boeketten;
  • Bruidswerk
  • Plukboeketten;
  • Rouwboeketten.

Wij houden van een persoonlijke aanpak, waarbij de klant centraal staat. Daarom stellen onze bloemisten graag samen met u een boeket samen, dat volledig op uw wensen aansluit. Onze bloemist in Den Haag helpt u graag met het kiezen en samenstellen van de juiste bloemen en boeketten voor iedere gelegenheid. Naast de verkoop bij ons filiaal in Den Haag, kunt u ook bloemen bestellen bij onze online bloemist en bezorgen wij deze tegen een kleine vergoeding. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u er ook altijd nog voor kiezen om een bloemenbon aan te schaffen. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld iets cadeau wilt doen aan iemand die u nog niet zo heel lang kent! Bovendien adviseren wij u ook graag over de verzorging van de bloemen.

Bloemen combineren met een mooie vaas?

Naast een bloemist, heeft GroenRijk de Wilskracht in Den Haag ook een uitgebreide woonafdeling waar u een groot assortiment potten en vazen kunt vinden voor uw bloemen. Deze zijn te verkrijgen in glas, keramiek, kunststof, zink én mandwerk. We verkopen nog veel meer levendgroen voor in de woonkamer, zoals kleurrijke en groene kamerplanten. Fleur die ene kale hoek op met een grote groene kamerplant of zet een paar mooie orchideeën in de vensterbank. Door uw kamerplanten steeds met een nieuwe bos bloemen te combineren, ziet uw woonkamer er altijd nét iets anders, maar even kleurrijk uit.

Kom langs bij de bloemist van GroenRijk in Den Haag

 Kom langs bij onze bloemist in Den Haag! Wij leveren bloemen voor iedere gelegenheid; zomaar of voor een verjaardag, babyshower of bruiloft. Wij zijn iedere dag van de week geopend, dus ook op zondag. Bij onze bloemist in Den Haag is het namelijk iedere zondag koopzondag. Wilt u meer informatie over onze bloemen? Bel ons dan even op tel:070-3274501.