Dierenwinkel Den Haag

Dierenwinkel Den HaagZoekt u een dierenwinkel in Den Haag? Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u alles wat u maar nodig heeft voor uw huisdier. Van vissenvoer tot krabpalen en vogelkooien, wij hebben een ontzettend breed aanbod dierenbenodigdheden.

Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u:

  • alles voor uw hond, zoals hondenhokken, hondenvoer en hondenspeeltjes;
  • alles voor uw kat, zoals kattenbakkorrels, kattenvoer en lekkere tussendoortjes;
  • uw knaagdierenwinkel met verschillende loopradjes, kooien en drinkflesjes;
  • benodigdheden voor uw vissen, zoals aquaria, waterplantjes en vissenvoer;
  • uw vogelwinkel voor onder andere vogelvoer, voederhuisjes en vogelkooitjes.

Kortom, alles wat u nodig heeft om uw huisdier niet alleen gezond, maar ook gelukkig te houden!

Dierenwinkel met ruim assortiment in Den Haag

Informatie over de producten kunt u zowel online als in ons tuincentrum vinden. Onze productgroepen zijn overzichtelijk ingedeeld in Rijken. Zo kunt u ons dierenwinkel assortiment vinden in het DierenRijk. Ook kunt u een selectie dierbenodigdheden bestellen in onze webshop en de artikelen in ons filiaal in Den Haag ophalen op een moment dat u het beste uitkomt!  

Bezoek onze dierenwinkel in Den Haag

Indien u op zoek bent naar een specifiek product of vragen heeft over een product voor uw huisdier, loop gerust een keer ons DierenRijk in de Wilskracht in Den Haag binnen waar ons personeel altijd bereid is u te helpen en adviseren. Natuurlijk beantwoorden wij uw vragen ook graag telefonisch of per mail, voor meer informatie hierover, zie onze contactpagina. Wij zijn elke dag geopend! Van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 18.00, donderdag van 09.00 tot 21.00, vrijdag van 09.00 – 18.00, zaterdag van 09.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 geopend!

Naast dierbenodigdheden verkopen wij bij GroenRijk de Wilskracht nog veel meer producten. Zo hebben we naast speeltjes voor uw huisdieren ook een breed assortiment speelgoed voor uw kinderen! Hierbij kunt u denken aan schommels, zandbakken, springkussens, speelhuisjes en trampolines.