Dierenwinkel Den Haag

Dierenwinkel nodig in Den Haag? Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u alles wat u maar nodig heeft voor uw huisdier. Van vissenvoer tot krabpalen en vogelkooien, wij hebben een ontzettend breed aanbod dierbenodigdheden. Uw huisdier verdient natuurlijk alleen het beste van het beste, daarom verkopen wij diverse topmerken.

Dierenwinkel in Den Haag met een breed assortiment

In GroenRijk De Wilskracht in Den Haag bevindt zich een zeer complete dierenwinkel met dierbenodigdheden voor uw hond, kat, knaagdier, Dierenwinkel in Den Haagvis of vogel. Of u nu op zoek bent naar de juiste voeding of leuke speeltjes; bij ons slaagt u zeker. Op onze dierenafdeling loopt zeer deskundig personeel rond. Stel hen gerust al uw vragen over ons ruime assortiment. Ook wanneer u van plan bent om een huisdier aan te schaffen kunnen zij u voorzien van de juiste informatie. Helaas komt het nogal eens voor dat de aanschaf van een huisdier flink wordt onderschat. Wij zien het als onze missie om dit te voorkomen. Ons brede assortiment bestaat uit:

  • Alles voor uw hond, zoals hondenhokken, hondenvoer en hondenspeeltjes;
  • Alles voor uw kat, zoals kattenbakkorrels, kattenvoer en lekkere tussendoortjes;
  • Knaagdierbenodigdheden, zoals verschillende loopradjes, kooien en drinkflesjes;
  • Benodigdheden voor uw vissen, zoals aquaria, waterplantjes en vissenvoer;
  • Alles voor uw vogel; waaronder vogelvoer, voederhuisjes en vogelkooitjes;
  • Nog veel meer; kom naar onze dierenwinkel in Den Haag voor het gehele assortiment.

Kortom, alles wat u nodig heeft om uw huisdier niet alleen gezond, maar ook gelukkig te houden!

Petshop én speelgoedwinkel in Den Haag

Naast dierbenodigdheden verkopen wij bij GroenRijk de Wilskracht nog veel meer producten. Zo hebben we naast speeltjes voor uw huisdieren ook een breed assortiment speelgoed voor uw kinderen! Hierbij kunt u denken aan schommels, zandbakken, springkussens, speelhuisjes en trampolines.

Bezoek onze dierenwinkel in Den Haag

Indien u op zoek bent naar een specifiek product of vragen heeft over een product voor uw huisdier, loop gerust een keer ons DierenRijk in de Wilskracht in Den Haag binnen waar ons personeel altijd bereid is u te helpen en adviseren. Wij zijn elke dag geopend! Van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 09.00 – 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.